Igre

Koji vam je omiljeni mortal kombat borac? (FOTO, VIDEO)

Autori mondo.rs Marko Čavić

Mortal Kombat 11: Aftermath je dostupan svima, pa bismo sad, kad su svi likovi na okupu, voleli da čujemo koji vam je to omiljeni borac Mortal Kombat igre?

Mortal Kombat 11: Aftermath video (MobIT)
Izvor: Mortal Kombat

Verovatno najbolja Mortal Kombat igra dosad, hvaljena od igrača isto koliko i od gejming kritike, je Mortal Kombat 11, koji je upravo dobio ogroman drugi DLC - Aftermath.

Ovaj dodatak kompletira likove Mortal Kombat univerzuma za ovo izdanje i vraća neke od voljenih - Sheeva i Fujin, dok se mimo MK univerzum pridružuje ROBOKAP.

Mortal Kombat 11: Aftermath vraća dva poznata lika u priču i igru, Fujin i Sheeva, dok će Robokap prvi put ući u Mortal Kombat univerzum, kao gostujući lik. Fujin je bog vetra i Raiden-ov brat, zaštitnik Zemlje, dok je Sheeva pola čovek i pola zmaj, kraljica antičke Šokan rase. Robokap je urađen po ugledu na filmske uloge Petera Velea, iz istoimenih filmova 1987. i 1990. godine. Zajedničko za sva tri lika je to da su moćni, brutalni, nemilosrdni i imaju verovatno najgore FATALITY udarce do sada, po konkurenciju naravno…

Kao i sve u Mortal Kombat svetu ni ovaj DLC neće biti besplatan, bez obzira na vrstu igre, koju imate, pa će Mortal Kombat 11: Aftermath koštati čak 40 evra u regionu. Mortal Kombat 11: Aftermath i prvi Kombat Pack koštaće 50€, dok će sve zajedno - igra, Aftermath i Kombat Pack - koštati 60€ za nove igrače.

Pogledajte neke od boraca Mortal Kombat igara:

Igra će u Srbiji biti dostupna, kao i svi MK DLC-ovi dosad, isključivo kao digitalno izdanje. Svi kupci, koji uzmu igru sa Aftermath i prvim DLC-om moći će da je igraju odmah sve. Mortal Kombat 11: Aftermath dostupan je na svim dosad podržanim platformama, uključujući PC (Steam), Xbox One i PlayStation 4 od 26. maja kroz softversko ažuriranje igre.

Pre njega potrebno je instalirati novi patch, koji igru priprema za FRIENDSHIP završnice s kojim će stići i ispravke grešaka i uobičajena dotezanja gejmpleja.

Naravno, najavu FRIENDSHIP novotarije prati i spektakularan video, pogledajte ga i javite nam utiske!

I sad, kad imamo sve igrače na okupu, voleli bismo da nam kažete koji vam je omiljeni Mortal Kombat borac, a da nam u komentarima kažete i zašto je to tako!

Napomena: S obzirom na to da likova ima na desetine listu smo napravili na osnovu igara Mortal Kombat X i Mortal Kombat XS, kao i najnovijih Mortal Kombat 11 i Mortal Kombat 11: Aftermath, izuzimajući likove, koji su gostujući i nisu deo Mortal Kombat priče tj. univerzuma. Za sve likove, koji nedostaju kliknite na Neki drugi i javite nam u komentarima koji je to lik. Pomenute igre zahvataju period od jedne decenije, pa je to sasvim dobra baza aktuelnih i novih likova, koji su i najpopularniji.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi