Mtel vijesti

Ne propustite nove serije na Superstaru

Autor Nikolina Damjanić

Superstar kanal vam donosi nove serije „Čudne ljubavi“, „Složna braća - Next Generation“ i „Ubice mog oca ”

Izvor: m:tel

Mini serija „Čudne ljubavi“ je romantična komedija koja se događa u svečanoj atmosferi novogodišnjih praznika. Kroz više urnebesnih situacija prepliću se ljubavne dogodovštine niza likova različitih generacija povezanih rodbinsko – emotivnim vezama. Neko će se zaljubiti, ali biće i raskida, neko će shvatiti koliko je vrijedno to što već ima, a neko će ostati nepopravljiv. Uz veselu prazničnu atmosferu, lak ton i pozitivnu energiju i plejadu poznatih glumaca dobra zabava je zagarantovana.

ČUDNE LJUBAVI | ZVANIČNI TREJLER
Izvor: YouTube/SUPERSTAR TV

 Humoristička serija „Složna braća - Next Generation“ nastavak je istoimene kultne serije iz 90-ih godina, uz koju su odrasle mnoge generacije. Poput prvog, i ovaj serijal predstavlja klasičnu humorističko satiričnu grotesku u kojoj dominira komedija zabune i u kojoj se na duhovit način predstavljaju mentaliteti i socio-psihološke strukture ex-Yu naroda. Pored niza vrhunskih glumaca, u serijalu će nastupiti i poznate ličnosti iz svijeta kulture i sporta kao specijalni gosti.

SLOŽNA BRAĆA | ZVANIČNI TREJLER
Izvor: YouTube/SUPERSTAR TV

Peti serijal „Ubice mog oca ” donosi razrješenje ubistva oca glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića - Mileta. Kad upoznamo Mileta shvatićemo zašto Aleksandar nikad nije mogao da ga prežali i preboli i zašto je misija čitavog njegovog života bila da utvrdi ko mu je ubio oca kog je volio najviše na svijetu. Serijal je inspirisan stvarnim događajima.

UBICE MOG OCA 5 | ZVANIČNI TREJLER
Izvor: YouTube/SUPERSTAR TV

Tagovi