Mtel vijesti

Premijere na HBO: Da li ste spremni za novu sezonu Nasljednika?

Autor Dušan Volaš

Tokom mjeseca marta na HBO kanalima, kao i na HBO Max platformi očekuju vas sjajni naslovi. Premijerno gledajte nove serije, nove sezone poznatih serija, dokumentarce i filmove.

Izvor: m:tel/HBO press servise

Ono što svi sa nestrpljenjem očekujemo je nova sezona serije „Nasljednici“ čija je premijera zakazana za 27.mart na HBO kanalu od 20.50 časova. Prodaja medijskog konglomerata Vejstar Rojka tehnološkom vizionaru Lukasu Matsonu sve je bliže. Kako je sve bliži datum ove značajne prodaje, tako je sve veći strah od opstanka i porodična podjela Rojevih.

U HBO videoteci i u okviru HBO Max platforme od marta možete pogledati i druge interesantne naslove, poput serija „Peri Mejson II“ koja je dobila je novu sezonu. U novim epizodama radnja se dešava 1930 godine u Los Anđelesu. Čuveni advokat za krivična djela Peri Mejson ispituje pravu prirodu krivice dok se bavi svojim posljednjim slučajem.

Nova serija „Ubistva u Tri Pajnsu“ istražuje seriju ubistava u Tri Pajnsu, naizgled idiličnom selu, glavni inspektor Armand Gamaš otkriva davno zakopane tajne i mora da se suoči i sa sopstvenim duhovima.

Dokumentarna serija „Glavni osumnjičeni: Slučaj Madelin Mekan” bavi se pričom koja se desila u maju 2007.godine, kada nestaje trogodišnja Madelin Mekan iz ljetovališta u Portugalu. Sada njemačka policija veruje da zna ko je odgovoran za zločin. Intervjui s istraživačkim novinarima ispituju mogućnost ovog novog osumnjičenog.

Tu je i biografski film o Mahaliji Džekson, legendarnoj bluz gospel divi, jednoj od najuticajnijih glasova američkog pokreta za građanska prava.

HBO Max usluga video kluba nudi vam više od 4.000 sati programskih sadržaja, koje možete da gledate bilo kada, bilo gdje i koliko god puta želite na svojim pametnim uređajima. HBO Max možete aktivirati putem Moj m:tel portala, a detaljne upute potražite ovdje.