Mtel vijesti

Završna takmičenja Olimpijskih igara pratite na m:tel TV platformama

Autor Dragan Šutvić

Svi prenosi dostupni na Eurosport kanalima i Max platformi

Izvor: m:tel PR/Warner Bros. Discovery

Olimpijske igre u Francuskoj polako ulaze u sam finiš. Ljubitelji sporta mogu da uživaju u čarima brojnih sportskih disciplina.

Košarkašice Srbije u četvrtfinalu Olimpijskih igara u srijedu 7. avgusta od 11 časova igraju protiv Australije. Srpska reprezentativka u košarci Tina Krajišnik  izjavila je da je Australija iskusan tim koji će ući maksimalno skoncentrisano u meč protiv selekcije Srbije u četvrtfinalu Olimpijskih igara.

Četvrtfinalni meč u Parizu, između Srbije i Grčke u vaterpolu, biće odigran takođe u srijedu od 15.35 časova. Podsjetimo, biće to repriza finala Olimpijskih igara u Tokiju, kada su „Delfini“ potopili „Helene“ rezultatom 13:10.

Košarkaši Srbije igraće protiv SAD polufinale Olimpijskih igara u Parizu. „Drim-tim“ je, očekivano, slavio nad Brazilom i zakazao susret, drugi put na olimpijskom turniru, sa „Orlovima“. Duel ova dva tima na programu je u četvrtak, 8. avgusta od 21 čas. 

Ove Olimpijske igre donose jedinstveno i novo iskustvo praćenja sporta, jer je korisnicima m:tel IPTV usluge dostupno sedam dodatnih Eurosport HD kanala na pozicijama od 150 do 156, koji prenose svaki detalj ovog sportskog spektakla sve do 11. avgusta.

Za sve one koji sadržaj žele pratiti sa lokalnim komentatorima, dostupnisu osnovi Eurosport kanali 1 i 2 na pozcijama 108 i 109 u standardnoj rezoluciji, te 110 i 111 u HD rezoluciji. Ukoliko Olimpijske igre želite pratiti u pokretu, na Max striming platformi takođe su dostupni svi sadržaji.

Tagovi