Mtel vijesti

m:tel IPTV preporuke: Donosimo vrhunske filmove i dokumentarce

Autor Nikolina Damjanić

Donosimo preporuke filmova za ovaj vikend.

Izvor: TV Prva

Dobitnica Oskara, Šarliz Teron, je nemilosrdna atomska plavuša koja će vas ostaviti bez daha! Reditelj Dejvid Lič poznat po hitu "Džon Vik", ovog puta ratobornu glavnu ulogu u svom filmu je prepustio ženi, i to oskarovki. Film “Atomska plavuša” na programu je u subotu 21.9. u 23.00 na TV Prva.

Izvor: TV Prva

Riječ je o špijunskom trileru u kom Teron glumi Lorejn, špijunku MI6 koja je poslata u Berlin kako bi razotkrila lanac odgovoran za smrt jednog tajnog agenta, koji joj i nije tako nepoznat.

Dokumentarni serijal “Titanik u boji”, premijerno možete pratiti od nedjelje 22. septembra 2024. godine od 21.00 čas na Viasat History

Nešto što vam u najvećoj mjeri garantuje da će vam jedan istorijski period izgledati nedostižnim jesu dugometražni crno-bijeli filmovi - koji kao da isključe mozak. Zato iz Viasat History-ja poručuju da su oduševljeni što mogu da koriste kolorizaciju da bi nam što bolje približili priču o vjerovatno najpoznatijem brodu na svijetu. Iako je Džejms Kameron radio film „Titanik”, autori ovog dokumentarca su koristili fotografije i filmske snimke pravog broda.

Izvor: Viasat History

Svu filmsku kolorizaciju obavila je kompanija „Filmfinity” čiji je glavni zadatak bio transformacija promotivnih snimaka broda Olimpik iz 1921. godine. Ova dva broda su bila gotovo identična, tako da je to bio odličan način da se vidi kako bi Titanik izgledao na moru i u potpuno funkcionalnom stanju.

Nil Blomkamp režira nevjerovatnu istinitu priču o Janu Mardenborou, igraču iz radničke klase čije su ga vještine na trkačkom simulatoru Gran Turismo dovele do toga da postane pravi profesionalni vozač trkačkih automobila. Preporučujemo avanturističku dramu, film “Gran Turizmo”, na TV HBO u nedjelju 22. septembra u 23.40 časova

Izvor: HBO

Uz tim neobičnih autsajdera, propalog bivšeg vozača trkačkih automobila Džeka Saltera (Dejvid Harbur) i direktora motosporta, idealistu Denija Mura (Orlando Blum), oni rizikuju sve da bi se uhvatili u koštac s najelitnijim sportom na svijetu.

Sedmične TV preporuke upotpunjujemo odličnom krimi-dramom “Fatalna preljuba” koja će biti emitovana u utorak 24. septembra u 22.00 časa na TV AMC

Izvor: AMC

Čarls i Lusinda se sreću na putu do posla. Iako su oboje zauzeti, upuštaju se u ljubavnu vezu. Ali, strastvena afera u motelu pretvara se u borbu za njihove živote kada postanu žrtve napada nepoznatog čovjeka. Nakon nemilog događaja, Čarls počinje da dobija prijetnje i ucjene.


Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.

Tagovi