Mtel vijesti

Biće vam toplije uz filmsku ponudu m:tel TV-a

Autor mondo.ba/SRNA

Prije nego što utonete u svijet filma, subotnje veče započnite okruženi porodicom uz edukativni kviz “Nauči se čovječe” koji je na program od 20.13 časova na RTRS-u.

Navijajte i igrajte uz svoj tim, odgovorite I vi na postavljeno pitanje, a kada se TV kviz završi, ne brinite, možete ga igrati kad god poželite uz LUEDU društvenu igru koju možete pronaći u poslovnicama m:tel-a širom Republike Srpske.

m:tel IPTV preporučuje za subotu 14. decembra u 22.00 časova, film “Opasni penzioneri” na kanalu O2.

U ovom uzbudljivom nastavku akcione komedije i velikog svjetskog hita, penzionisani agent CIA za tajne operacije, Frenk Mozes, ponovno se udružuje sa svojim neobičnim timom elitnih operativaca zbog misije na kojoj moraju da pronađu nestali prenosni nuklearni uređaj. Da bi uspjeli, moraju da prežive vojsku nemilosrdnih ubica, bezobzirnih terorista i vlašću opijenih vladinih službenika, jer svi oni žele napredno oružje u svojim šakama. Misija odvodi Frenka i njegovu ekipu u Pariz, London i Moskvu, gdje ih čekaju mnogobrojni i dobro naoružani neprijatelji kojima se suprotstavljaju svojom lukavošću i provjerenim vještinama, a mogu da se oslone samo jedni na druge dok pokušavaju da spasu svijet i usput ostanu živi.

“Pravednik 2”, radni je naslov akcionog trilera koji TV CINEMAX ekskluzivno donosi u nedjelju 15. decembra u udarnom terminu u 20.00 časova.

Denzel Vašington ponovo u ulozi Roberta Makola, penzionisanog marinca i nekadašnjeg špijuna Odbrambene obavještajne agencije. Ako imate problem i nemate kome da se obratite, Robert Makol će pomoći – on je pravednik. Makol je pomagao napaćenima, izrabljivanima i potlačenima donoseći im nepokolebljivu pravdu. Ali, kad njegova opasna prošlost udari zastrašujuće blizu njegove kuće, biće mu potrebne sve vještine i umijeće koje posjeduje da bi riješio stvar. Ovoga puta se mora suočiti licem u lice s obučenim ubicom koga ništa neće spriječiti da ga uništi.

Nedjelja 15.12. 2019. godine, rezervisana je za još jedan sjajan film.”Džek Ričer” sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, na programu je u terminu od 20.15 časova na Televiziji Republike Srpske.

Šest pucnjeva. Petoro mrtvih. Srce jednoga grada u stanju je terora. Ali, za nekoliko sati policija rješava slučaj. Osim jednog. Optuženik tvrdi: „Imate krivog čovjeka.“ A zatim kaže: „Dovedite mi Ričera.“ Na scenu stupa bivši vojni istražitelj Džek Ričer. Poznaje strijelca – obučenog vojnog snajperistu koji nikad nije promašio. Ričer je uvjeren da nešto nije u redu – i ubrzo zaključen slučaj eksplodira…

Film “Zelena knjiga” je baziran na istinitoj priči, kojoj je prilagođen fenomenalan scenario - HBO 2, četvrtak, 19. decembar u 20.45 časova.

Radnja filma se dešava 1962. godine i pripovjeda dirljivu, istinitu priču o Toniju Lipu (Vigo Mortensen), izbacivaču italijansko-američkog porijekla iz radničke klase, koji se zapošljava kao vozač dr Dona Širlija (Maheršala Ali), visokoobrazovanog klasičnog pijaniste afroameričkog porijekla. Nespojivi dvojac kreće na dvomjesečnu turneju po rasno netrpeljivom jugu i otkriva da je na putu da sklopi značajno i posebno prijateljstvo.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Tagovi