Mtel vijesti

Odaberite svoj Dopuna plan

Autor m:tel

Najbolji planovi za komunikaciju

Izvor: stokkete/iStockphoto

Razgovori, poruke, mobilni net…svako od nas ima svoje zahtjeve I potrebe za komunikacijom. Baš iz tog razloga Dopuna tarifni planovi su odličan način da korisnici m:tel Dopune u potpunosti isplaniraju svoju komunikaciju I troškove prema svojim potrebama i to na mjesečnom nivou.

Osnovni plan Dopuna: S će vam omogućiti 80 minuta razgovora u m:tel mreži, kao i 80 SMS-ova prema svim mrežama u BiH po cijeni od 8 KM.

Izborom planaDopuna: M dobićete 100 minuta razgovora u m:tel mreži, 100 SMS-ova prema svim mrežama u BiH i 200 MB mobilnog internet po cijeni od 12 KM.

Korisnicima koji više vremena provode u razgovorima I kojima je potrebno više mobilnog internet preporučujemo Dopuna: L plan u kojem ćeimati 200 minuta razgovora u m:tel mreži, 200 SMS-ova prema svim mrežama u BiH i 1 GB mobilnog internet po cijeni od 19 KM.

Za one koji vrijeme provode na društvenim mrežama tu je plan Dopuna M Net sa kojim će po cijeni od 12 KM imati 4 GB mobilnog internet I neograničen pristup Facebook-u I Instagramu po maksimalnoj brzini svih 30 dana.

Nakon iskorišćenedobijene količine mobilnog interneta, Dopuna planovi vamomogućavaju da internet koristite I dalje, do isteka perioda važenja odabranog plana, ali po smanjenoj brzini protoka od 128 kb/s.

Aktivirani plan vrijedi 30 dana od dana aktivacije I produžava se automatski ukoliko imate dovoljan iznos na svom računu ili ukoliko ga ranije ne deaktivirate.

A dopunu računa možete da izvršite u toku 24 sata iz udobnosti svog doma koristeći sve dostupne m:tel digitalne servise.

Najjednostavniji način da već sad isprobate Dopuna tarifne planove jeste da ih aktivirate putem servisa Moj meni *100#, putem sajta www.mtel.ba ili koristeći m:go aplikaciju.

Odaberitesvoj plan za Dopunu I prepustite se svim njegovim prednostima!

Za više informacija pozovite 066 10 10 10.

Tagovi