Neka vaš izbor bude m:tel IPTV

"Miljenica", "Savjetnik", "Instinkt" ili "Zločini iz prošlosti"?

Autor mondo.ba

Preporuke za filmove koje možete pogledati naredne sedmice!

Izvor: m:tel IPTV/Promo

Film “Miljenica” nas vodi u svijet dvorskih spletki i ljubavnih avantura britanskog kraljevstva, na TV HBO 2,  u subotu, 18. jula u 19:00 časova

Početkom 18. vijeka Engleska je u ratu s Francuskom. Ali, trke pataka i jedenje ananasa postaju veoma popularni. Na prijestolu sjedi krhka kraljica Ana (Olivija Kolman), a njene državne poslove obavlja Sara Čerčil (Rejčel Vajs), istovremeno brinući o Aninom zdravlju i njenoj ćudljivoj naravi. Kad stigne nova sluškinja, Ebigejl Hil (Ema Stoun), Sara osjeća naklonost prema njoj. Uzima je pod svoje okrilje, a Ebigejl vidi priliku da se vrati svojim aristokratskim korijenima. Dok politika rata počinje da iscrpljuje Saru, Ebigejl postaje kraljičina družbenica. Njihovo prisno prijateljstvo daje joj priliku da ostvari svoje ambicije i ona neće dozvoliti ženi, muškarcu, politici ili zecu da joj stanu na put.

Izvor: m:tel IPTV/Promo

Ostanite obavezno uz male ekrane u nedjelju 19. jula u 13:00 časova, jer vas na TV kanalu Pink Movies čeka fantastičan triler “Savjetnik”, sa odličnom glumačkom ekipom.

Riječ je o američko-britanskom igranom filmu, snimljenom 2013. godine u režiji Ridlija Skota. Glavni glumac je neimenovani advokat u službi meksičkih narko-kartela. Radnja prikazuje kako se, uprkos upozorenja da to ne čini, neposredno uključi u trgovinu drogom, te kako propali posao na njega navlači bijes i neopisivo okrutnu odmazdu narko-kartela. 

Izvor: m:tel IPTV/Promo

Scenario filma “Instinkt”, dočarava nam kako se prepliću ljubav i kazna, u srijedu, 22. jula 2020. godine u 20:30 časova na TV CINEMAX 2

Nikolin, iskusna doktorka psihijatrije, zapošljava se u kaznenoj ustanovi. Ona upoznaje Idrisa, seksualnog napasnika koji je počinio niz gnusnih zločina. Nakon pet godina liječenja, trebalo bi da izađe na uslovnu slobodu bez nadzora. Tim njegovih lekara je zadovoljan njegovim napretkom, ali Nikolin mu ne vjeruje i pokuša da odloži njegovo puštanje na slobodu. Idris daje sve od sebe da ubijedi Nikolin u svoje dobre namjere, i tako se polako transformiše u onog manipulativnog čovjeka koga je Nikolin vidjela od samog početka. Između njih dvoje započinje igra moći i Nikolin, uprkos znanju i iskustvu, dozvoli sebi da upadne u zamku.

Izvor: m:tel IPTV/Promo

Četvrtu sezonu popularne serije “ZLOČINI IZ PROŠLOSTI”, na Televiziji Republike Srpske možete pratiti od 23. jula 2020. godine od 22:55 časova. Serija je osvojila nagradu Emi za najbolju seriju, za koju je prije bila nominovana čak dva puta.

Istražiteljski tim na čelu s inspektorom Bojdom ponovno otvara neriješene slučajeve. Najnovija otkrića u forenzici i psihološkom profilisanju donijela su revolucionarne promjene u postupak rješavanja zločina. Tajne koje su godinama bile zakopane, sad mogu biti otkrivene, a Bojdov tim ključan je za uspjeh ponovno otvorenih slučajeva.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča

Tagovi