Držite se

Procurile cijene sva tri Galaxy S23 telefona

Autor Ilija Baošić

Možda je najbolje da sjednete dok čitate ovaj tekst. Samsung značajno podiže cijene svojih Galaxy S23 uređaja.

Izvor: Slashleaks / Leakspinner

Kompanija Samsung ne uspijeva da zadrži ništa za sebe, što smo imali priliku da vidimo ne danima, već mjesecima unazad. Nakon dizajna sva tri modela, pojedinačnih specifikacija i datuma premijere, sada su do nas stigle i cijene Galaxy S23, S23+ i S23 Ultra telefona.

Ove informacije nam je donio bilbil-kun, član Dealabs sajta, koji je, ukoliko ste pomno pratili SmartLife tokom druge polovine decembra, bio jedan od najzaslužnijih zašto smo svakog dana u tačno 17 časova imali spremnu vijest o sljedećoj besplatnoj igri koju je Epic Games poklanjao.

Informacije o cijeni do kojih je bilbil-kun došao se odnose na njegovo domaće, francusko tržište, i prepune su loših vijesti. Ukoliko stojite, sjedite - Galaxy S23 će poskupjeti za 100, Galaxy S23+ i S23 Ultra za 160 evra. Na slici ispod možete vidjeti nove cijene u poređenju sa prošlogodišnjim na francuskom tržištu.

Izvor: SMARTLife

Kao što možete da vidite, trend poskupljenja nije mimoišao ni proizvode južnokorejskog giganta, pa će kupci itekako osjetiti cijene novih uređaja.

Ukoliko se pitate zašto će Galaxy S23+ model poskupiti čak 160 evra, odgovor je da uređaj od 128 GB neće postojati, pa će osnovna verzija ovog modela dolaziti sa 256 GB interne memorije.

Tagovi