Vijesti

Snimak paljenja 5G baznih stanica, "spasilac čovječanstva" pobjegao

Autori mondo.rs Marko Čavić

Policija traga za nepoznatom osobom, koja je u Groningenu pokušala da zapali 5G predajnik.

5G paljenje bazne stanice video (MobIT)
Izvor: Opsporing Verzocht

Da su teorije zavere o tome da nas 5G ubija i da 5G izaziva virus korona otišle predaleko shvatili smo kad je u Velikoj Britaniji i Holandiji došlo do paljenja 5G baznih stanica.

Tom prilikom neki ljudi su povređeni, a tek nedavno su objavljeni i prvi verodostojni video snimci, na kojima se vide akteri ovih nepromišljenih radnji, u najmanju ruku.

Na snimcima nadzornih kamera, koje je objavio jedan privatan YouTube profil, vidi se mlađi muškarac, koji prilazi 5G baznoj stanici, poliva je nekom tečnošću iz kanistera, koju nakon toga pali i potom beži automobilom, objavili su IT mediji. To je već 13. zapaljena 5G bazna stanica u Holandiji za samo dve nedelje, a policija smatra da napadači tako žele da spreče širenje 5G mreže, koju smatraju uzrokom širenja virusa korona.

5G mreže u Holandiji postoje u test fazi, nisu puštene bazne stanice u komercijalnu upotrebu, a apsurd je da toranj u Groningenu uopšte ni ne emituje 5G signal. Ali, kako bi to neko, ko je zaslepljen teorijama zavere, a sam se ne razume u tehnologiju mogao da zna, zar ne?!

Udruženje Stop 5G NL, koje se bori za zabranu 5G mreže i protive se uvođenju 5G tehnologije u Holandiji, ogradila se od ovog i od svih napada na predajnike i rekla da za svoj aktivizam isključivo koristi legitimne načine.

Pogledajte MONDO video o 5G dezinformacijama na internetu.

Tagovi