Promena plana

Xiaomi Mi 10 Ultra samo u Kini (FOTO, VIDEO)

Autor Marko Čavić

Slavljenik ostaje tu gde jeste i neće on nigde, potvrdila kompanija.

Manje od 24 sata nakon premijere jednog od najboljih (na papiru) telefona ove godine stigla je i zvanično potvrđena vest da će on ostati samo u Kini.

Sajt GSMArena dobio je potvrdu od kompanije da će Mi 10 Ultra ostati isključivo kinseki.

Pametni telefon Xiaomi Mi 10 Ultra privukao je ogromnu pažnju korisnika, jer je na jednom mestu doneo neke dosad neverovatne stvari - najbrže punjenje, najbolju kameru, keramički dizajn, napredan audio - i to po ceni, koja nije niska, ali je za vrhunske flagship telefone prihvatljiva - najskuplji model sa 16 GB RAM, 512 GB memorije i keramikom košta 1.005 evra u Kini.

Nažalost, tamo će i ostati, jer kompanija Xiaomi nema nameru da ni u budućnosti donese Xiaomi Mi 10 Ultra u Evropu ili SAD, a to nema nameru da uradi i preko svojih sestrinskih POCO i Redmi kompanija.

Izgleda da bi EU ili SAD cena ovog modela zaista bila previsoka, pa je Xiaomi odlučio da se ne kocka i da ne pravi sebi loš marketing, ALI - ovo nije zvanično potvrđeno, to su samo nagađanja drugih IT medija nakon objave da Xiaomi Mi 10 Ultra ostaje samo u Kini.

Osim što se u ponudi evropskih i američkih i indijskih prodavnica neće pojaviti najjači ikad napravljen Xiaomi telefon, ista sudbina čeka i Redmi K30 Ultra, koji ima 120 Hz AMOLED ekran i nov čipset Dimensity 1000+ po sjajnoj ceni.

Verujemo da je konkurencija odahnula ;)

Da li biste vi kupili Xiaomi Mi 10 Ultra, kad bi došao kod nas?

Xiaomi Mi 10 Ultra Unboxing video (MobIT)
Izvor: Techy Ric

Xiaomi Mi 10 Ultra video (MobIT)
Izvor: Sparrows News

Tagovi