Roditelji znaju zašto

Kako da izađete iz Viber grupe u koju vas je neko dodao ili vam se više ne dopada (FOTO)

Autor Marko Čavić

Pitali ste nas i evo odgovora kako da se iskobeljate iz naporne Viber grupe.

Aplikacija Viber omogućila je najzad kontrolu korisnicima ko sme da ih doda u Viber grupe, četove i Zajednice i korisnici su srećni zbog toga.

Ipak, iz komentara, koji su stigli i na mrežama saznali smo da neki od vas još uvek ne umeju da napuste grupu u koju su već dodati.

Evo i kako da izađete iz Viber grupe ili Zajednice u kojoj se nalazite i nema veze da li ste u nju sami ušli, da li ste dodati ili se tamo nalazite na neki drugi način.

Da biste napustili neku Viber grupu idite na grupu, koju želite da napustite. Uđite u tu grupu i ciljajte tri tačke u gornjem, desnom uglu aplikacije. Odmah potom pritisnite na Informacije o ćaskanju i zatim i na poslednju opciju, skroz dole Obriši i napusti.

Viber će vas još jednom pitati u novom prozoru šta želite da uradite - Utišaj, Napusti i obriši ili Otkaži - odaberite opciju Napusti i obriši i to je to. Viber će vas izopštiti iz te grupe, obrisati dosadašnja ćaskanja i omogućiti vam da nastavite dalje bez te grupe.

Ako vam grupa zadaje glavobolju, ali ne želite da je obrišete i napustite je, onda odaberite opciju Utišaj, do koje se dolazi na isti način, samo odaberite period tokom kojeg ne želite da primate obaveštenja iz te grupe.

Tagovi