• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona sahranjen uz neviđene nerede: Hiljade policajaca na ulicama, sukobi širom grada!

Autor Dragan Šutvić

Zbog legendarnog fudbalera je ceo grad na ulicama. Na jednoj strani je policija, na drugoj narod, a sukobi su česti!

 Maradona sahranjen uz neviđene nerede: Hiljade policajaca na ulicama, sukobi širom grada! Izvor: Tanjug/ AP Photo/Natacha Pisarenko

Dijego Armando Maradona je sahranjen nakon gotovo celodnevnih problema koji su stvarani na ulicama Buenos Ajresa. Njegovo telo je bilo u predsedničkoj rezidenciji, gde su od legende mogli da se oproste građani, ali su se umesto toga desili nemiri.

Stanovnici glavnog grada Argentine su pokušali da se probiju u zgradu, pa je morala da interveniše policija, koje je bilo nekoliko hiljada na ulicama.

Možda će vas zanimati

Skromno, u krugu najbližih, sahranjen je najbolji argentinski fudbaler svih vremena. Ovako je to izgledalo, u poslednjim trenucima.

Dok traje sahrana legendarnog fudbalera, u gradu su i dalje neredi. Ne verujemo da je ovo najbolji način da se isprati Maradona, čovek kog su obožavali.

Dijego Armando Maradona će biti sahranjen pored svojih roditelja. I pored svih problema koji su postojali, telo jednog od najboljih fudbalera svih vremena je prebačeno do groblja, autoputem kroz Buenos Ajres.

Kao što se možete videti na snimcima sa ulica Buenos Ajresa, jake policijske snage su angažovane oko transporta Maradoninog tela. Kao što smo već rekli, oni treba da obezbedene prenos kovčega iz centra grada na periferiju, u severozapadni deo, na groblje.

Pre samo nekoliko časova jedan od zaposlenih u lokalnom pogrebnom preduzeću je dobio otkaz! Razlog - selfi koji je želeo da napravi sa mrtvim Maradonom... Pročitajte šta se tačno desilo, teško je prepričati.

Po informacijama iz Argentine, okupljeni narod je pokušao da probije u Roze kuću, zgradu koju koristi predsednik Argentine. U ovim okolnostima, ta rezidencija je bila mesto na kom je izloženo telo Dijega Armanda Maradone.

Telo Dijega Armanda Maradone treba da bude prebačeno iz centra grada do groblja Bela Vista u severozapadnom delu grada. Kako trenutno stvari stoje, zbog sukoba na ulicama glavnog grada Argentine, taj događaj će potpuno ostati u senci gomile incidenata.

Ovako iz drugog ugla izgledaju neredi na ulicama Buenos Ajresa u kojima učestvuje policija koja je čuvala telo Dijega Armanda Maradone i navijači koji su pristigli da ga isprate! Sve se događa ispred ''Roze kuće'', rezidencije argentinskog predsednika koja je ovog puta trebalo da bude mesto na kom će navijači odati počast nekadašnjem fudbaleru.

Za sada se zna da će Maradonino telo u kovčegu biti preneto na groblje, a da će građani Buenos Ajresa imati priliku da isprate povorku i tako pošalju svog heroja u večnost.

Trenutno je na ulicama Buenos Ajresa narod koji želi da oda počast svom heroju, čoveku koji im je doneo neverovatnu radost tokom igračkih dana. Postoji i mnogo problema jer su brojni navijači želeli da uđu u ''La Casa Rosadu'', zgradu u kojoj se nalazi telo legendarnog fudbalera.

Legendarni fudbaler je preminuo u sredu popodne, nakon srčanog udara, u 61. godini. Pre toga, Dijego Maradona se oporavljao od operacije glave, pošto je problematičan bio krvni ugrušak u blizini mozga.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC