• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korona žurka reprezentativca tzv. Kosova digla Hrvatsku na noge: Provodio se sa gomilom misica, prijeti mu suspenzija!

Autor Dragan Šutvić

Ogroman skandal potresa Hrvatsku!

 Korona žurka reprezentativca tzv. Kosova digla Hrvatsku na noge: Provodio se sa gomilom misica, prijeti mu suspenzija! Izvor: Instagram/angelicious, Instagram/LirimKastrati

Cijeli Brazil se digao na noge zbog Nejmarove korona žurke koja je navodno okupila 500 ljudi uprkos mjerama zavedenim zbog virusa korona. 

U Hrvatskoj nije bilo tolike žurke, ali je javnost burno reagovala na to što je 22-godišnji ofanzivni vezista Dinama Lirim Kastrati burno proslavio svoj 22. rođendan! 

Možda će vas zanimati

On je napravio zabavu na kojoj je osim njega i njegovog mnogobrojnog društva bio i veliki broj misica iz Hrvatske i regiona! Sve prisutne je zabavljao DJ, a sve ovo se dešava samo tri dana pred derbi sa Rijekom. Na tom meču po svemu sudeći neće biti reprezentativca takovzanog Kosova, jer čak i ako ne dobije zabranu igranja "Modri" će najvjerovatnije željeti da izbegnu još veći skandal. Trener Dinama Zoran Mamić je otkrio da je Kastrati i prošle godine imao slične ispade.

Skandal je izašao na vidjelo pošto je slike na svoj instagram profil stavila Anđela Štimac, njegova devojka sa kojom je već neko vreme u vezi. Ona je model, a na instagramu svojim fotografijama često oduzima dah hiljadama pratilaca. Ima običaj sa se slika u zavodljivim pozama i u provokativnoj odjeći. 

Anđela je poznata u Hrvatskoj i dobijala je nagrade za modeling, a uz nju na zabavi je primijećena i Stela Opančar, finaliskinja na izboru za Mis Univerzuma 2016. godine. Tada se predstavljala kao studentkinja koja želi da ulaže u obrazovanje i koja voli da čita, ali je od tada poznata po aferama sa poznatim ljudima iz hrvatskog džet seta. 

Povodom ovog skandala oglasio se i Dinamo, a krilni fudbaler koji je karijeru preko Lokomotive iz Zagreba gradio dalje u Dinamu sada čeka da vidi kakve će posljedice biti po njega. 

Sam klub je u saopštenju napisao da je Kastrati imao zabavu sa desetak prijatelja i djevojkom, te da nije nikoga time ugrozio i da ga klub neće kazniti. Ipak, Hrvatska javnost se jako negativno odredila prema ovom skandalu i mnogi se nadaju da će Kastrati biti kažnjen i od strane lige i od strane kluba. 

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC