• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dječak se zove Tom i od Novaka nije dobio samo reket! Otac "malog Vajde" otkrio šta mu je Đoković obećao!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Samo još jedna potvrda kakav je gospodin Novak Đoković...

 novak đoković dječak tom kojem je dao reket Izvor: Profimedia

Novak Đoković je pobjedom na Rolan Garosu osvojio 19. grend slem u karijeri, a odmah poslije meča sa Stefanosom Cicipasom pokazao je i da je veliki čovjek.

Srpski teniser je obradovao jednog dečaka iz publike koji ga je sve vrijeme "savjetovao" kako da preokrene rezultat protiv Grka, a Đoković je odlučio da ga nagradi pobjedničkim reketom. Poslije svega se oglasila majka dječaka na Instagramu, dok je otac dao čak i intervju!

Novak Đoković nije znao ko je dječak kog je obradovao, samo je znao da mu je bio simpatičan, a u međuvremenu je otkriveno da se zove Tom i da takođe želi da se bavi tenisom.

"Mislim da ovaj trenutak nikad neće zaboraviti...", počeo je njegov otac.

Pogledajte taj trenutak kada je Đoković obradovao malog navijača!

"Na meč je došao u srpskoj majici i veliki je navijač Novaka Đokovića. Počeo je snažno da ga ohrabruje i zato ga je Novak i primjetio. Imali su odmah 'konekciju'. Kada je sjedio nasuprot nas, pogledao je u mog sina Toma i podigao palčeve uvis i namignuo mu", prepričavao je otac situaciju iz finala Rolan Garosa.

Nije to prvi put da Đoković sa publikom ostvari vezu, a dok je najveći dio stadiona zviždao njemu i navijao za Cicipasa - jedan dječak mu je privukao pažnju.

"Vratiću se poslije...", dobacio je Đoković oduševljenom dječaku i održao je riječ.

Kratko su proćaskali kada je Đoković prišao tribinama i predao mu pobjednički reket, a izraz lica dječaka najbolje govori koliko mu je to značilo.


Takođe, Đoković nije poklonio samo reket Tomu nego i kačket.

"Bio je nevjerovatno srećan zbog toga i siguran sam da je o tome razgovarao i sa prijateljima. Jutros je želio da uzme kapu i odnese je u školu. To je trenutak koji će mu se zauvijek urezati u sjećanje i pamtiće dok je živ. Želio je da nosi kačket i popodne na ručku. U subotu igra na turniru, mislim da će ga i tada nositi i da će mu donijeti sreću kao Novaku", ispričao je ponosni otac.

Ponosni otac je i Srđan Đoković koji je zajedno sa Novakom u Beogradu, i ostalim l članovima porodice, proslavio trofej na Rolan Garosu. Pogledajte kako je to izgledalo!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC