• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha otkrio istinu o peharu Lige šampiona: Binić ga držao u gepeku, a Pančev nosio na svadbu - ovaj u Zvezdi nije taj!

Autor Dragan Šutvić

Legendarni Siniša Mihajlović je govorio o osvajanju titule prvaka Evrope 1991. i otkrio neke zanimljive detalje.

 siniša mihajlović o peharu lige šampiona na marakani nije taj pehar  Izvor: Profimedia/AFP Photo/UEFA/Harold Cunningham/YouTube/Crvena zvezda/Printscreen

Siniša Mihajlović je trenutno trener Bolonje, ali nekadašnji igrač Crvene zvezde u emisiji "Legende Marakane" govorio je o brojnim zanimljivim temama.

On je pričao anegdotu kako su mu u Zvezdi dva puta ukrali kola, ali i najavio da će jednog dana biti trener crveno-belih. Međutim, legendarni Miha je otkrio i šta su igrači Zvezde poslije osvajanja Kupa šampiona radili sa čuvenim peharom!

Možda će vas zanimati

Pričao je Mihajlović i o Dejanu Stankoviću, aktuelnom treneru Zvezde i njegovom velikom prijatelju, ali pažnju je privukla anegdota o tome šta se dešavalo nakon osvajanja Kupa šampiona 1991. godine.

"I sad se naježim, a prošlo je 30 godina. Nema tih para kojim mogu da se kupe te emocije, nismo bili svjesni. Ali, što je više odmicalo vrijeme, sve više smo shvatali koliko je to bilo važno. Od Surčina do stadiona i sa jedne i sa druge strane, ljudi uz ulicu u četiri-pet redova, skroz do stadiona, i na stadionu puno, svuda. Onda smo tek shvatili šta smo napravili, koliko je to značilo za narod", počeo je Mihajlović.

Ipak, govorio je i o peharu namijenjenom prvaku Evrope.

"Taj pehar koji smo donijeli je bio svuda. Ja sam ga nosio u Borovo, Juga ga je nosio kod sebe. On je stajao kod Bine u kolima, držao ga je u gepeku. Kako dođemo u neki lokal, uzima pehar, stavlja na sto i posloke se pije. Dođe Pančev, kaže 'Daj mi pehar, treba mi da nosim na svadbu' i Bina mu da, on ga nosio u Makedoniju na svadbu. Taj pehar je sav bio izlupan pa su morali da naprave novi. Onaj pehar na Marakani nije original, napravljen je ponovo jer je onaj stari bio izlupan skroz", otkrio je Siniša Mihajlović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC