• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neviđena ludnica u Premijer ligi: Siti gubio 2:0, Liverpul stavio ruku na titulu, a onda šok!

Autor Dragan Šutvić

Mančester siti je šampion Engleske poslije još jedne završnice za pamćenje!

 mančester siti šampion engleske  Izvor: Profimedia

Kakva liga, strašna liga, kakav tim, strašan tim! Premijer liga nam je ponudila još jedan finiš za prepričavanje, a poslije velike drame Mančester siti je postao novi šampion.

Gubili su sa 2:0 puleni Pepa Gvardiole i to sve do 76. minuta, a onda se desilo petominutno čudo. Prvo je Ilkaj Gindogan pogodio za 2:1, potom je Rodri poslao sjajan šut sa 20 metara u mrežu Robina Olsena za izjednačenenje da bi Ilkaj Gindogan bio pravi heroj pobjede kada je postigao gol za pobjedu i titulu!

Liverpul je takođe očajno počeo, primili su gol za samo tri minuta, a onda je poslije sjajne asistencije Tijaga Sane izjednačio. Morao je da ulazi na teren Mohamed Salah i on je pred kraj meča postigao gol za pobjedu, ali već tada se znalo da je Siti preokrenuo i ova pobjeda nije mnogo značila na kraju.

Što se ostalih borbi tiče, Vest Hem i Mančester junajted su izgubili, pa su tako igrači Junajteda obezbijedili mjesto u Ligi Evrope, a Totenhem je pobjedom od 5:0 nad Noričem osigurao Ligu šampiona ispred Arsenala. Lidsu je pobjeda u meču sa Brentfordom bila dovoljna za opstanak jer je Barnli izgubio od Njukasla.

18:55: KRAJ! MANČESTER SITI JE ŠAMPION!

18:50: Gol Liverpula preko Endija Robertsona i sada je 3:1, ali ovo sve manje znači...

18:45GOOOL! Liverpul daje pogodak u 84. minutu, strijelac je Mohamed Salah i Liverpul ima tri boda. Ali to nije dovoljno...

18:41 GOOOOL! Vodi Siti 3:2, Ilkaj Gindogan daje još jedan gol! Tri gola za pet minuta! Pa ovo je nevjerovatno, ovo ima samo u Premijer ligi! Sada Liverpulu ništa ne znači gol protiv Vulvsa, i Vila mora da postigne pogodak!

18:40 Na ostalim terenima Brentford je izjednačio protiv Lidsa i dao Barnliju nadu za opstanak, a Brajton vodi 2:1 protiv Vest Hema i sve je dalje Liga Evrope od ovog tima. 

18:38: Siti se vraća! Zinčenko je prošao sa lijeve strane, dodao do Rodrija, koji je sa 20 metara šutnuo i savladao Robina Olsena! 2:2 na "Etihadu"!

18:36: GOOOL! Ilkaj Gindogan daje gol poslije centaršuta, lopta je preletjela Metija Keša i njemački reprezentativac je glavom sa dva metra ugurao loptu u gol. Momenat nade za Siti da mogu i do pobjede koja bi im donijela titulu bez obzira na rezultat Liverpula!

18:34 Titula za Sona! Postiže svoj drugi gol na meču Korejanac i sada je prvi strijelac lige! Dao je i Barnli gol i smanjio na 2:1, ali im to ne znači puno...

18:30: GOOOL! Aston Vila vodi 2:0! Filipe Kutinjo daje pogodak! Bivši igrač Liverpula sada baca Siti na koljena! Jedina nada Pepa Gvardiole je da Vulvsi izdrže!

18:29 Sada 4:0 vodi Totenhem, ali to je bitno jer je ovaj pogodak dao Son! Ovo mu je 22. u ovoj sezoni i sada je poravnat sa Salahom na vrhu liste strijelaca!

18:22 Gotova je trka za opstanak. Barnli je primio drugi gol, ponovo je gol postigao Kalum Vilson i Njukasl vodi 2:0. Potrebno je čudo Barnliju sada...

18:18: PENAL! Na bijelu tačku je pokazao sudija, Rafinja je postigao gol i sada opstanak za Lids djeluje kao sigurna stvar. Ali ima još pola sata igre...

18:11 GOOL! Ali poništen je! Bio je ovo milimetarski ofsajd Sadija Manea i ništa od prve pozicije za Liverpul, bar za sada!

18:10: A u Liverpulu loše vijesti! Povredio se Tijago i zamijenio ga je Džejms Milner. Sada pored Fabinja i drugi ključni vezista nije siguran za finale Lige šampiona!

18:08: Igra se 50. minut, a Brajton je izjednačio protiv Vest Hema što ponovo "gura" Mančester junajted u Ligu Evrope. 

18:05: Krenulo je drugo poluvrijeme, a evo kako sada izgleda tabela. A na početku velika šansa za Siti, ali je Kevin De Brujne prebacio gol. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

17:50: POLUVRIJEME! Kakva drama! Mančester siti trenutno gubi, a Liverpul igra neriješeno, što znači da su timovi izjednačeni na tabeli, a to nas dovodi u sljedeću situaciju.

Ako ovako ostane titulu bi zbog bolje gol razlike uzeo tim Pepa Gvardiole, ali čeka nas još 45 minuta drame!

17:42: Opet je Robin Olsen pogriješio! Poslao je loptu protivničkom igaču, ali nije kažnjen i Aston Vila drži prednost! Igra se 42. minut. 

17:40: Majkl Antonio pogađa za Vest Hem! Ako sada ovako ostane Vest Hem ide u Ligu Evrope, a Mančester junajted u Ligu konferencija. 

17:37GOOOOL! Meti Keš pogađa i sada vodi Aston Vila! Kakav šok na "Etihadu"! Poslije nešto više od 35 minuta igre Pep Gvardiola je u velikom problemu!

17:37: NIšta novo na Selthurst parku, Vilfred Zaha postiže gol i Kristal Palas još jednom vodi protiv Mančester junajteda. 

17:32: Gotova je priča oko Lige šampiona - Hari Kejn pogađa za 2:0 Totenhema protiv Noriča. Antonio Konte će u LŠ!

17:31: Arsenal postiže dva gola, prvo u 27. pa u 31. minutu, ali čekaju da Norič preokrene kako bi se nadali Ligi šampiona. 

17:24: Izjednačava Liverpul! Kakav potez Tijaga - poslao je sjajnu asistenciju petom do Sadija Manea i tako doprinio golu. Senegalac je izjednačio i sada Liverpulu nedostaje gol do prvog mjesta!

17:20: Penal za Njukasl, pogađa ga Kalum Vilson i sada Barnli dolazi na korak od ispadanja u Čempionšip. 

17:16: Totenhem je po svemu sudeći završio svoj posao. Postigao je gol Dejan Kuluševski i najvjerovatnije donio Ligu šampiona svom timu!

17:03 ŠOK! Odmah na startu meča već u trećem minutu vode Vulvsi protiv Liverpula! Pedro Neto je pogodio mrežu rivala i doveo ekipu Jirgena Klopa u jako težak položaj! 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC