• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Uživo posljednji dan prelaznog roka
 Uživo posljednji dan prelaznog roka

VRIJEME JE ISTEKLO! Transfer od 120 miliona evra i Srbin obilježili posljednji dan prelaznog roka

Završen je posljednji dan prelaznog roka.

 Uživo posljednji dan prelaznog roka Izvor: Profimedia

Završen je posljednji dan prelaznog roka! U ponoć je vijreme isteklo za transfere u najjačim ligama na svijetu, postoje još neke, poput Srbije, u kojima će dolasci i odlasci da se nastave, ali ne i u onim najboljim šampionatima.

Pred sam kraj roka za transfere pao je i najskuplji. Enco Fernandes je prešao u Čelsi iz Benfike za 120 miliona evra. Saga je trajala nedjeljama, djelovalo je da je sve propalo i onda je došlo do veleobrta. Još jedan prelazak je obilježio dan i za Srbe. U pitanju je dolazak Saše Lukića u Fulam.  Aleksandar Mitrović tako je dobio srpsko društvo.

Posljednjeg dana januara pričalo se i o drugim srpskim igračima. Spekulisalo se o prelasku Dušana Vlahovića u Real Madrid, pa i o Luki Joviću u Galatasaraju. Doduše, u Turskoj prelazni rok još traje. Klikom na karticu "RAZVOJ DOGAĐAJA" možete da pogledate i sve najzanimljivije transfere. 

0:14

Pedro Poro u Totenhemu

Sporting je doveo Beljerina, a ostao je bez jednog od najboljih igrača. Pedro Poro prešao je u Totenhem u poslednjim minutima prelaznog roka.

0:11

Beljerin u Sportingu

Barselona je ostala bez jednog od defanzivaca. Hektor Beljerin nastavlja karijeru u Sportingu.

23:48

Navas u Forestu

Notingem Forest doveo je veliko pojačanje, Kejlor Navas biće novi golman engleskog tima.

23:45

Enco kreće put Londona

Enco Fernandez je obavio lekarske preglede na jednoj klinici u Lisabonu i sprema se da krene put Londona.

23:34

Žiru neće u Everton

U smiraj prelaznog roka Everton je kontaktirao Olivijea Žirua, ali napadač Milana nema nameru da dolazi u tim iz Liverpula.

23:25

Završen je transfer od 120 miliona evra!

Gotovo je, Enco Fernandez nastavlja karijeru u Čelsiju! Prešao je u Premijer ligu iz Benfike, a portugalski klub zaradiće 120 miliona evra za to!

Izvor: Profimedia

23:03

Doerti u Atletiku

Felipe je otišao u Notingem Forest, a Met Doerti će iz Totenhema doći u Madrid. Engleski klub mu je ispunio želju, raskinuo je ugovor sa njim i on će otići kod Simeonea u Atletiko.

22:48

Zijeh u PSŽ-u

Hakim Zijeh karijeru nastavlja u Pari Sen Žermenu. Dogovorena je pozajmica do kraja sezone, uz mogućnost otkupa.

Izvor: Profimedia

22:29

"Došao sam zbog Artete"

Žoržinjo je i zvanično stigao u Arsenal i priznao je da je veliki uticaj na to imao Mikel Arteta.

"Pokušao je nekoliko puta ranije da me dovede, to se nije dogodilo, zbog drugih razloga. Sada sam tu, uzbuđen sam i radujem se novom izazovu. Jedva čekam da izađem na teren. Sve se tako brzo odigralo, ovo je fantastičan klub, srećan sam što sam došao", rekao je Žoržinjo.

22:08

Felipe u Forestu

Doskorašnji defanzivac madridskog Atletika Felipe nastaviće karijeru u Notingem Forestu.

21:32

Sabicer u Junajtedu

Vezni fudbaler Bajerna Marcel Sabicer već je stigao u Mančester, obavlja lekarske preglede i uskoro će i zvanično postati novi fudbaler engleskog kluba.

21:13

LUKIĆ STIGAO

Saša Lukić i zvanično je novi fudbaler Fulama. Potpisao je ugovor na četiri i po godine uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

20:10

BARSELONA SE POJAČAVA IZ AMERIKE?

Barselona bi pojačanje mogla da dobije iz Amerike - Hulijana Arauha. Kako prenosi pouzdani novinar Fabricio Romano lični uslovi između igrača i kluba već su dogovoreni. Sada ostaje samo da se i dva kluba dogovore oko transfera. Rođen je 13. avgusta 2001. godine i igra na poziciji desnog beka.

19:44

Jović u Turskoj?

Posle priča o Vlahoviću i Realu, sada je još jedan Srbin u centru pažnje. Prema pisanju španskog lista "AS" na meti Galatasaraja je Luka Jović. Dobra stvar za turski tim je što ne mora da završi posao danas, jer prelazni rok u Turskoj traje još nedelju dana. Hoće li Jović otići iz Fiorentine?

Izvor: Profimedia

19:26

Žoržinjo je u Arsenalu

Sve je završeno, Žoržinjo je novi fudbaler Arsenala. Potpisan je ugovor do juna 2024. godine, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu posle te.

18:54

Ništa od Iska

Pojavile su se informacije da je transfer bivšeg igrača Reala Iska u Union Berlin gotova stvar. Navodno je bio i na lekarskim pregledima i onda je transfer propao. Prema informacijama koje stižu iz Nemačke posle pregleda je nemački klub želeo ponovo da pregovara o uslovima ugovora, što su njegovi predstavnici odbili. Nije poznato da li su nešto primetili na pregledima ili šta je tačno razlog problema.

Izvor: Profimedia

18:26

Propao transfer Kaiseda

Arsenal je poslao dve ponude za Moisesa Kaiseda, od 60, pa od 70 miliona evra i Brajton je obe odbio. Čak je i sam fudbaler pokušao da utiče na klub, oglasio se na Instagramu i praktično molio da ga puste, to se nije dogodilo. Iz Brajtona su mu saopštili da "ohladi glavu i da ne dolazi na treninge dok se ne završi prelazni rok".

Do transfera neće doći, potvrdio je to i Fabricio Romano koji je naglasio da je "sve propalo i da će Arsenal uskoro objaviti dolazak Žoržinja."

17:26

Kukurelja u šoku: Žoržinjo ide iz Čelsija?

Izgleda da nisu svi u Čelsiju obavešteni da Žoržinjo ide u Arsenal. Tako je Mark Kukurelja tokom intervjua za "Gol" rekao da je "Bez sumnje Žoržinjo najpametniji fudbaler u klubu". Onda su mu saopštili da odlazi i da ne može njega da odabere, što ga je dodatno iznenadilo.

16:47

Haos u Romi

Potpuni haos je sada u Romi zbog transfera Nikola Zaniola. Konačno je postignut dogovor sa Bormutom oko prelaska u Premijer ligu. Međutim, stvari su se zakomplikovale pošto je engleski klub ostao bez novca za taj transfer i povukao se. Zaniolo je tako navukao bes navijača i Žozea Murinja pošto je radio sve da bi otišao u Bornmut i kada je dobio sve dozvole, propalo je...

Izvor: Profimedia/Giuseppe Maffia/Alamy Live News

15:43

Vlahović i Real?!

Oglasio se Juventus, morali su da reaguju nakon što je počelo da se šuška o transferu!

Izvor: Profimedia / Giuliano Marchisciano / Insidefoto/Sipa USA
14:11

Srbin u Nemačkoj!

Fudbaler koji poseduje švajcarski i srpski pasoš najveće je pojačanje za Bundesligu. Filip Stoilković pojačao je lidera "Cvajte"!

13:07

E, ovo niko nije očekivao!

Višestruki osvajač Lige šampiona sa Real Madridom Isko je sa 30 godina otišao iz Španije. Novi klub mu je ovogodišnja senzacija Bundeslige Union Berlin!

Izvor: Instagram/iscoalarcon

12:01

Srbin je najveća bomba prelaznog roka!

Dušan Vlahović bi uskoro mogao u Real Madrid! Sve detalje o tome pročitajte u posebnoj vesti. 

11:23

Orlandić ima novi klub!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Petar Orlandić nastavlja svoju fudbalsku karijeru u drugoj ligi Crne Gore i to u borbi za opstanak! On je najveće pojačanje poslednjeplasiranog tima u ligi...

Izvor: MN PRESS
10:37

Šta radi Simeone?

Dijego Simeone je sve iznenadio kada je u Atletiko Madrid doveo Kjerana Tripijea, ali šta reći za ovo? Na pozajmicu iz Totenhema stiže Met Doerti! 

10:00

Gotov je Žoržinjo!

Prva bomba koja je odjeknula, Žoržinjo zaista ide u Arsenal! Transfer je vredan 12.000.000 funti, a ugovor je potpisan na godinu i po dana sa opcijom produžetka na još jednu sezonu. 

9:37

Bivši špic Srbije u trećoj ligi!

Nekadašnji napadač Partizana i osam puta reprezentativac Srbije Stefan Šćepović našao je novi klub. On ide u treću ligu!

9:10

Egzodus u Sitiju!

Kanselo je otišao, Bernardo Silva je na izlaznim vratima, a navodno Siti planira da se reši Kajla Vokera, Ilkaja Gindogana i Ajmerika Laporta!

Izvor: YouTube/Man City/Screenshot

8:50

Arsenal hoće titulu sa njim!

Navodno je Arsenal krenuo u pregovore sa Čelsijem oko dovođenja iskusnog defanzivnog veziste Žoržinja! Nema duboku rotaciju Mikel Arteta, a šampionsko iskustvo Brazilca sa italijanskim pasošem mu nedostaje u svlačionici.

Izvor: Profimedia/David Klein/Sportimage

8:45

Pep tera Portugalce!

Portugalski mediji navode da bi nakon Žoaa Kansela koji je iznenada otišao iz Mančester sitija to mogao da učini i Bernardo Silva. Čekamo da vidimo da li je to istina...

8:30

PSŽ rešio kupovinu!

Navodno je Hakim Ziješ napustio London i posle nekoliko neubedljivih sezona u Čelsiju nakon odličnog Mundijala ide u Francusku gde će potpisati za PSŽ. 

8:00

Čekamo Srbina!

Prema svim najavama Saša Lukić je završio sve oko prelaska u Fulam i sada se čeka da se vidi da li će zaista obući dres tima iz Londona i zaigrati sa Aleksandrom Mitrovićem!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije