• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ex-reprezentativac Holandije "oštro startovao" na najskupljeg defanzivca!

Autor mondo.ba

"Mislim da Megvajer, svakog dana kad dođe kući, ženi kaže: 'Koje sam ja sr..e od fudbalera, ali ne zanima me, dobro zarađujem, neka misle da sam dobar'", rekao je Rafael van der Vart

 Rafael van der Vart kritika Hari Megvajer Mančester junajted Izvor: MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE

Mančester junajted večeras će u 34. kolu Premijer lige gostovati Aston Vili, dok su u prošlom kolu nadigrali Bornmut, još jednog "davljenika", rezultatom 5:2, iako nije tako izgledalo nakon prvih tridesetak minuta utakmice.

U 15. minutu meča na Old Trafordu gost je stigao do vođstva zahvaljujući Džunioru Stanislasu, koji je matirao Davida de Heu, nakon nonšalantnog poteza najskupljeg defanzivca u istoriji fudbala, Harija Megvajera, koji je amaterski reagovao u toj situaciji, dozvolivši da igrač gostujućeg sastava samo gurne loptu pored njega i zatrese mrežu.

Možda će vas zanimati

Zašto je Megvajer, kojeg su "crveni đavoli" platili čak 87 miliona evra, tako postupio, nije jasno brojnim navijačima Junajteda, ali ni Rafaelu van der Vartu, nekadašnjem igraču Ajaksa, HSV-a, Reala i Totenhema, a danas stručnom konsultantu u Holandiji.

"Mislim da Megvajer, svakog dana kad dođe kući, ženi kaže: 'Koje sam ja sr..e od fudbalera, ali ne zanima me, dobro zarađujem, neka misle da sam dobar'. Može nešto da uradi, ali ako vrijedi toliko novca, onda Virdžil van Dajk vrijedi 300 miliona funti", oštro je startovao nekadašnji reprezentativac Holandije na Engleza.

Mančester junajted - Bornmut
Izvor: AFC Bournemouth

"Ako bih tokom nedjeljnog popodneva zaigrao sa amaterima, našao bih sigurno trojicu koja bi ovo mogla da izvedu. Znam da je smiješno, ali jednostavno tako stoje stvari", nastavio je Van der Vart istim tonom.

Izvor: Julian Finney/Getty Images Europe

Nije ovi prvi put da bivši reprezentativac Holandije "nagazi" štopera Junajteda.

Desilo se to i nakon utakmice UEFA Lige nacija između Holandije i Engleske, koja je završena pobjedom Holanđana rezultatom 3:1.

"Tokom Lige nacija, radio sam kao konsultant na holandskoj televiziji i sjećam se da sam rekao da je na tom meču Megvajer bio najlošiji na terenu. Nedugo kasnije, Junajted ga je Lesteru platio 80-90 miliona evra!? Nevjerovatno", zaključio je Van der Vart.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC