• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 TRANSFERI: Sančez definitivno u Interu, Kovač okuplja staro društvo!
 TRANSFERI: Sančez definitivno u Interu, Kovač okuplja staro društvo!

TRANSFERI: Sančez definitivno u Interu, Kovač okuplja staro društvo!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Mesto gde vas čekaju sve informacije o "pijaci" na evropskom i svetskom tržištu. Svakog dana!

 TRANSFERI: Sančez definitivno u Interu, Kovač okuplja staro društvo! Izvor: Guliver/Chung Sung-Jun/Getty Images

Prelazni rok širom Evrope pomeren je zbog pandemije korona virusa i trajaće sve do 5. oktobra, a MONDO će ga svakog dana pratiti u "lajv fidu".

Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve najvažnije transfere evropskih, svetskih i domaćih klubova koji će biti aktivni na "fudbalskoj pijaci", uprkos skepticizmu mnogih da će zbog finansijske krize ispaštati omiljena zanimacija mnogih tokom leta.

Prelazni rok u Srbiji "otvoren" je malo ranije i naši klubovi već od 16. jula mogli su da registruju pojačanja, a sada to mogu i Englezi, Italijani, Španci...

Kliknite na karticu "razvoj događaja" i osvežavajte u toku dana, očekuje vas dosta vesti.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

22:08

Sančez je definitivno Interov!

Inter i Mančester junajted su postigli dogovor, drama dana je završena, Aleksis Sančez je definitivno Interov. Zanimljivo je da su sve strane zadovoljne ovim dogovorom.

To bi bilo to što se tiče današnjih transfer glasina, priključite nam se ponovo sutra!

21:28

Sad i Jović stiže?

Kovač navodno zove Alea iz Vest Hema, ali sada je "pritisnuo" i za Luku Jovića? Da li će se okupiti ubitačni dvojac iz Ajntrahta pod dirigentskom palicom Nika Kovača, samo sada u Kneževini? Opširnije - OVDE.

20:44

Kovač okuplja staro društvo?

Ako Monako proda Visama Ben Jedera, Niko Kovač želi da dovede svog svog nekadašnjeg pulena iz Ajntrahta Sebastijana Alea. Vest Hem ga je platio 50 miliona evra i malo je reći da je njegov učinak od samo sedam golova ove sezone razočaravajući. Ali, Kovač je već pokazao da zna da ume sa njim, tako da ovo može biti uspešno za "kneževe".

20:39

Radnički ojačao zadnje linije bivšim igračem Monaka!

Radnički je od večeras jači za 19-godišnjeg Danila Dašića.

Crnogorski fudbaler ponikao je u rodnom Beranu i zaigrao seniorski fudbal sa 17 godina, a onda je dobio poziv Monaka i proveo šest meseci u Kneževini. Dašić se posle obreo u ekipi Zlatibora, kojoj je prošle sezone pomogao da se prvi put u istoriji plasira u Super ligu Srbije.

"Ovo je novo iskustvo za mene. Imao sam priliku da se uverim da je Radnički vrhunski organizovan klub. Došao sam da pomognem Radničkom da ispuni svoje ciljeve, a to su i moji lični ciljevi. Da igram u timu koji se bori za vrh tabele i plasman u Evropu", rekao je Dašić.

Osnovna pozicija mu je zadnji vezni, ali se dobro snalazi i na mestu štopera.

20:09

Veliki posao Jang Bojsa, desni bek od 6.000.000

Igrao je oba meča protiv Crvene zvezde prethodnog leta, jednom kao desni bek, a drugi put kao levo krilo. Odlično se snalazi na obe pozicije, verujte nam na reč, pa ne čudi što ovoliko košta.

Mladi Švajcarac Džordan Lotomba (21) je pojačanje Nice, a Francuzi su ga platili šest miliona evra! Ove sezone je odigrao 35 mečeva u svim takmičenjima, uz tri asistencije.

20:02

Domagoj Vida odlazi u Englesku

Naravno, reč je o Premijer ligi i novom članu elite. Vest Bromvič, predvođen Slavenom bilićem, želi da u timu za narednu sezonu ima i njegovog zemljaka.

Iskusni štoper je trenutno član Bešiktaša, a u bogatoj karijeri je igrao za Osijek, Bajer Leverkuzen, Dinamo Zagreb, dinamo Kijev i turski klub, u kom je poslednje dve godine.

Vida ima 31 godinu, a Bilić je spreman da za njega plati preko šest miliona funti, navode izvori u Turskoj.

19:47

Doveli Strahinju Pavlovića pa mogu da prodaju

Pet timova, i to kakvih, je zainteresovano za Benou Badiašila. Štoper Monaka ima 20 godina, odlikuje ga izuzetna fizička snaga, a na meti je mnogobrojnih timova ovog leta.

Kako se može čuti, spremni da izdvoje oko 30 miliona evra za njegove usluge su Real Madrid, mančester junajted, Bajer Leverkuzen, Lion i Ren.

Kad su kupili Pavlovića, doskorašnjeg štopera Partizana, Kneževi mogu i da zarade prodavanjem ostalih defanzivaca. Pokriće to Strahinja sam.

19:37

Kokelan u Viljarealu?

Cena je 15 miliona evra, a nekadašnji vezista Arsenala bi mogao da postane pojačanje tima koji je nedavno preuzeo Unai Emeri. Valensija nema ništa protiv transfera, pa bi Francuz mogao da uđe u ''žutu podmornicu''.

19:25

Da li je i ovo najava transfera?

Ričmond Boaći je, posle 11 godina, promenio menadžersku agenciju koja ga zastupa. Možda ovo znači nešto.

Opširnije čitajte u OVOM tekstu.

Izvor: MN PRESS

18:31

Krupan korak napred u pregovorima oko Sanča

Još traju pregovori Borusije Dortmund i Mančester junajteda. Glavna prepreka potpisivanju petogodišnjeg ugovora je to što nemački klub ne želi da odstupi od zacrtane cene od 120 miliona evra.

Ali, kako piše Skaj, dogovor oko ličnih uslova je praktično rešen. Uskoro bi moglo da bude rešeno i obeštećenje, jer je Borusija pristala da primi manju prvu turu novca za 20-godišnjeg igrača.

Podsećamo, o transferu Džejdona Sanča smo pisali još jutros, kada se saznalo do kog datuma Borusija želi da završi pregovore!

18:22

Njega bi Totenhem pustio...

Ako je verovati glasinama, italijanski velikan (istina, poslednjih godina i ne toliki) želi da kupuje u Londonu.

Prodavac bi bio Totenhem, a meta Serž Orije, momak kog bi Murinjo mogao da se odrekne ovog leta. Ipak, to bi bio veliki potpis za tim iz Milana.

Takođe, navodi se da bi Zlatan Ibrahimović mogao da bude jedan od najplaćenijih igrača Serije A, ako bude nosio dres Milana naredne sezone. Klub mu nudi ugovor na četiri miliona, ali bi to sa bonusima poraslo na čak šest i po miliona evra! A blizu je 39. rođendana.

17:24

Kaljari promenio trenera

Umesto Valtera Zenge, koji je dobro poznato lice na ovim prostorima, u narednoj sezoni će tim sa juga Italije predvoditi Euzebio di Frančesko.

Nekadašnji trener Sasuola i rome je zvanično predstavljan u timu koji je bio hit prvenstva na početku ovog šampionata, ali to nije uspeo da ostane do kraja.

16:59

Juve ima plan za Pelegrinija

Luka Pelegrini se, nakon jednogodišnje pozajmice, vraća iz Kaljarija u Juventus.

Mladi defanzivac je prethodnog leta kupljen za 22 miliona evra, a zatim prosleđen na pozajmicu, gd eje ostavio prilično dobar utisak.

Nastupio je na 24 meča u Seriji A i zaslužio šansu u torinu, gde se dosta toga zavisiti od odlaska Matije de Šilja. Igrajući kao levi bek za Kaljari upisao je šest ligaških asistencija.

15:59

Znamo gde će Santi Kazorla!

Iskusni španski vezista će započeti novo poglavlje u karijeri, igrajući za ekipu koju sa klupe predvodi Ćavi Ernandez.

Nekadašnji fudbaler Viljareala će karijeru privesti kraju u ekipi Al Sad. On je već stigao u Dohu, gde se očekuje završetak pregovora.

Izvor: Guliver/David Ramos/Getty Images

15:42

Liverpul ostaje bez veziste?

Delovalo nam je da su blizu dogovora sa Bavarcima i da će uspeti za male pare, u današnjem fudbalu, da dovedu Tijaga Alkantaru. bilo bi to pojačanje po meri Jirgena Klopa, ali...

U priču se uključio PSŽ, pa sada i francuski tim želi istog igrača. A spremni su i da plate. Koliko će koštati Španac još nije poznato, ali se do sada pričalo o cifri od 25 ili 30 miliona. Džabe!

Ugovor španskog veziste i Bajerna iz Minhena ističe narednog leta, pa je to jedan od razloga zbog kojih je na popustu ovih dana.

15:13

Ima ko hoće Aleksisa Sančeza

Proigrao je na vreme, reklo bi se.

Poslednjih nekoliko mečeva u dresu Intera nisu bili loši, a Bepe Marota je uspeo da se dogovori sa mančester junajtedom, pa će Čileanac postati igrač milanskog tima.

Nekadašnji fudbaler Udinezea, Barselone i Arsenala je svestan da je u svetu fudbala korona smanjila plate, pa je pristao da redukuje primanja u narednom periodu.

Po informacijama iz Italije, Sančez će koštati 15 miliona evra, a godišnje će zarađivati 4 miliona.

14:50

A u Voždovcu...

Mladi fudbaler Nikola Lainović potpisao je danas profesionalni ugovor sa Voždovcem, saopštio je klub.

Lainović je rođen 2001. godine i igra na poziciji krila.

"Presrećan sam zbog ukazane prilike, ovo je ostvarenje moga sna. Nadam se da ću opravdati očekivanja kluba i stručnog štaba, ali takođe i moja očekivanja. Želim da igram na visokom nivou i daću sve od sebe na svakom treningu kako bih napredovao i iskoristio priliku koja mi se pruža. Čast je biti deo Voždovca koji je najbolja sredina za mladog igrača i misli da ću uz starije fudbalere u prvom timu postati samo još bolji", izjavio je Lainović za klupski sajt.

Lainović je tako postao čak sedmi fudbaler koji je protekle godine nastupao u omladinskom sastavu Voždovca, a koji je ove godine pridodat prvom timu.

Pre njega seniorima su se pridružili Georgi Bratuhin, Dragan Stoisavljević, Rastko Đorđević, Pavle Radulović, Vasilije Mijailović, Edin Ajdinović.

(Tanjug)

14:44

Pojačanje u Partizanu!

Mladi Denis Stojković je danas napunio 18 godina, pa nema više prepreka da potpiše profesionalni ugovor sa timom iz Humske. Tako će Savo Milošević, nakon što se dobro uverio u kvalitete ovog momka, moći i na njega da računa u predstojećoj sezoni.

Opširnje o ovom transferu čitajte na MONDU.

Fudbal, Partizan, Zemun
Izvor: MN PRESS

14:36

Vesti iz Čelsija!

Vilijan bi mogao da ostane u Čelsiju pošto ga sada Barselona NE ŽELI, iako su se namerili na njega još pre godinu dana i nudili veliki novac. Sada kada mu ističe ugovor nisu zainteresovani (možda je do promene trenera), pa bi to možda moglo da zadrži Brazilca u Londonu...

Druga stvar tiče se golmana.

Dobro je poznato da je Kepa Arizabalaga najskuplji golman u istoriji fudbala, i da ima katastrofalne procente u Premijer ligi, pa tako Čelsi traži rešenje na golu...

Nezvanično, prva meta im je sada Nik Poup iz Barnlija, pošto su odustali od preskupog Jana Oblaka. Koštao bi duplo manje, "samo" 50 miliona funti...

Izvor: Guliver, Clive Rose/Getty Images Europe

13:44

Mančester junajted pustio levog beka!

Reklo bi se, sasvim razumno. Nije zaslužio novu šansu u seniorskom timu.

Kameron Bortvik-Džekson će se iz Mančester junajteda preseliti u Oldam, ekipu koju je nedavno preuzeo legendarni Hari Kjuel.

Ovaj levonogi fudbaler je ponikao u akademiji Junajteda, a bio je na pozajmicama u Vulverhemptonu, Lidsu, Skantorpu, Tranmereu i Oldamu, gde će i ostati.

13:24

Da li ARSENAL pravi remont?

Izgleda da je tako! Kako pišu mediji u engleskoj, skoro svi su na prodaju, lista želja je već predata, a Mikel Arteta planira i da promeni formaciju za narednu sezonu.

Ovo su baš krupne vesti.

Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Getty Images/Catherine Ivill

Arteta želi da po svaku cenu zadrži Pjer-Emerik Obamejanga, a na listi pojačanja su Kutinjo, Vilijan i Tomas Parti.

Svesni su u klubu da moraju da prodaju kako bi imali novca za pojačanja, pa su na transfer listi Aleksander Lakazet, Sokratis, Rob Holding, Škodran Mustafi, Sead Kolašinac, Mateo Genduzi, Lukas Toreira, Henrik Mhitarijan i Mesut Ozil, za kog ponude ne stižu već godinama.

11:38

Hrabra odluka Barse!

Tokom prethodne zime Barselona je potpisala relativno anonimnog Trinkaa iz Brage za 31 milion evra, a već sada su dobili duplo bolju ponudu.

Brazilac koji još nije odigrao prvi meč za Barselonu tražen je iz Premijer lige, a "Sport" prenosi da je katalonski klub odbio čak 60 miliona evra za njega, što govori da računaju na njega. Prošle sezone postigao je osam golova i iomao osam asistencija.

11:10

Pada rekord za Engleza?

Dobro je poznato da oko Džejdona Sanča vrada velika pomama, a trenutno je najbliži transferu Mančeter junajted. "Bild" navodi da Dortmund očekuje 120 miliona evra, uključujući bonuse, ali moraju da je dostave do 10. avgusta.

Jedan od najtraženijih igrača današnjice ponika je u Sitiju, a tim transferom postao bi najskuplji engleski fudbaler svih vremena.

Izvor: Guliver/Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

10:52

Seltikov napadač na ceni!

Više klubova hoće zvezdu Seltika. U pitanju je Odson Eduar koji briljira već dve sezone u dresu zeleno-belih, a mogli bi da zarade čak do 30-40 miliona funti...

Najviše su zagrizli Lester siti i Aston Vila!

10:45

Odlazak iz Liverpula!

Otišli su već Adam Lalana (Brajton) i Dejan Lovren (Zenit), a izgleda da bi još jedan fudbaler mogao da napusti "Enfild" ovog leta...

Divok Origi, fudbaler koji je pogađao u odlučujućim derbijima i završnici Lige šampiona, zbog manjka minutaže planira da ode, a želi ga Aston Vila. Za sada se ne pominje koliko novca bi mogli da izdvoje za njega, ali pretpostavka je preko 15 miliona funti.

Interesantno je da je Divok Origi ime dobio po legendarnom srpskom košarkašu Vladi Divcu.

Izvor: Tanjug/AP, Paul Ellis/Pool AFP

10:19

Ne dve, TRI ponude stigle Zvezdi!

Spomenuli smo Gavrića i Vulića, ali tu nije kraj...

"Informer" prenosi da je za Miloša Degeneka zainteresovan i moskovski CSKA koji bi hteo da "pokvari" posao Al Ahliju i Spartaku koji su do sada obigravali oko reprezentativca Australije, ali ne spominje se konkretna brojka.

Izvor: MN PRESS

10:08

Rakitićev kraj u Barseloni!

Već dve godine su u raskoraku dve strane, a posle dolaska Miralema Pjanića iz Juventusa čini se da je tu kraj. Naime, "Mundo deportivo" piše da je Barselona odlučila da proda Rakitića za samo 10 miliona evra.

Ima li povoljnijeg?

Izvor: Guliver/Getty images/Aitor Alcalde, Aitor Alcalde/Getty Images Europe

10:06

Zvezdi stigle dve ponude!

Crvena zvezda je dobila interesantne ponude iz Italije.

Naime, prvo je za Miloša Vulića stiglo interesovanje tri kluba sa "Čizme" koje će zagolicati maštu rukovodstva, da bi potom i Željko Gavrić upao u žižu javnosti. Za njega je posle Atalante zainteresovan još jedan klub iz Italije koji nudi i Aleksu Terzića u razmeni...

Šta treba da uradi Zvezda?

Izvor: MN PRESS

10:04

Mijat ide u Hofenhajm!

U toku jučerašnjeg dana pojavila se informacija da je Mijatu Gaćinoviću dato "zeleno svetlo" iz Frankfurta da može da ide i pregovara sa drugima, a "Bild" navodi da je njegovom potpisu trenutno najbliži Hofenhajm.

Navodno, došlo bi do razmene igrača i u suprotnom smeru otišao bi Stiven Cuber, pa bi tako srpski reprezentativac posle pet godina promenio sredinu.

Mijat Gaćinović sa Frankfurtom ima ugovor do 2022. godine.

Izvor: MN PRESS

9:51

Dobro došli u MONDO live!

Od danas, pa sve do kraja prelaznog roka, koji je u većini evropskih zemalja pomeren do čak 5. oktobra, pratićemo dešavanja na fudbalskoj pijaci. Ostanite uz MONDO i uz nas pratite i komentarišite pojačanja domaćih i svetskih klubova!

UKRATKO

  • Prelazni rok u većini evropskih zemalja otvoren je do 5. oktobra.
  • Za sada je "najteži" transfer Viktora Osimhena za skoro 80 miliona funti u Napoli.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije