• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otpušten!

Autor Nebojša Marković

Brojni italijanski novinari tvrde da je stvar riješena.

 Juventus otpustio Mauricija Sarija Izvor: Guliver/Getty Images/Emilio Andreoli

Juventus je ove sezone po svim parametrima razočarao!

Ispadanje u Ligi šampiona u osmini finala i to od Liona, sedmoplasiranog tima Francuske, bio je ozbiljan debakl za jedan od najbogatijih klubova svijeta, a ni u Kupu Italije nisu uspjeli da podignu trofej.

Možda će vas zanimati

Posljedica svega toga je jasna - Mauricio Sari je smijenjen!

Italijanski stručnjak je prošlog ljeta bio doveden poslije epizode u Čelsiju da u torinskom velikanu napravi veliki zaokret u načinu igre tima.

Ipak, poslije neubjedljive sezone, u kojoj nije uspio da pomiri svoju viziju sa kadrom koji je imao, prije svega "gravitiranju" igre prema Kristijanu Ronaldu, Sari je smijenjen, potvrdili su svi pouzdaniji italijanski novinari.

Juventus je zasjedao, sastančio i na kraju donio jasnu odluku. Sari je bivši i sada se traži njegova zamjena!

A izgleda da bi to mogao da bude Maurisio Poketino!

Argentinski stručnjak je bez posla otkako je dobio otkaz u Totenhemu, a mediji u Italiji već odavno spekulišu ko bi mogao da bude nasljednik Sarija. Italijanski novinar Alfredo Pedula, koji se bavi transfer tržištem, objavio je kao ekskluzivnu vijest da je Juventus već kontaktirao Poketina.

Izvor: Guliver/Getty images/Dan Mullan, Dan Mullan/Getty Images Europe

Međutim, sada je sve drugačije. Poketino je odmoran i spreman novih izazova, Sari je kod mnogih već bio precrtan i prije zvanične odluke. Nova sezona je iza ugla, počeće za oko mjesec dana, pa ostaje da se vidi hoće li Andrea Anjeli i njegovi saradnici brzo reagovati. 

Čini se da je Poketino najbliži da postane Sarijev nasljednik.

Pogledajte kako je Juventus savladao Lion u petak uveče, mada im to nije bilo dovoljno za prolaz u narednu rundu.

Pročitajte i ovo

Argentinski stručnjak je bez posla otkako je dobio otkaz u Totenhemu, a mediji u Italiji već odavno spekulišu ko bi mogao da bude nasljednik Sarija. Italijanski novinar Alfredo Pedula, koji se bavi transfer tržištem, objavio je kao ekskluzivnu vijest da je Juventus već kontaktirao Poketina.On je već bio meta Juvea, ali je tada bio daleko od odlaska iz Londona, nakon što je "pijevce" doveo do finala Lige šampiona.
Međutim, sada je sve drugačije. Poketino je odmoran i spreman novih izazova, Sari je kod mnogih već precrtan jer nije uspio da u svoj sistem uklopi Kristijana Ronalda onako kako su to u klubu očekivali i priča se da ima i pritiska u svlačionici.
Juventus je samo na prve dvije godine Ronalda u klubu potrošio 160.000.000 evra (100 miliona na transfer i po 30 miliona za godišnju platu), a dobili su sve ono što su već imali u sedam godina prije njegovog dolaska - trofej Serije A.
Nova sezona je iza ugla, počeće za oko mjesec dana, pa ostaje da se vidi hoće li Andrea Anjeli i njegovi saradnici brzo reagovati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC