• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LALATOVIĆ STIGAO "AMBASADORA". Mogu da me vole ili ne, ali ne mogu mi ništa!

Autor Mladen Šolak

Vojvodina pobedila u Inđiji, a njen trener ušao u klupsku istoriju.

 LALATOVIĆ STIGAO "AMBASADORA". Mogu da me vole ili ne, ali ne mogu mi ništa! Izvor: MN PRESS

Dramatična eliminacija iz Evrope nije uzdrmala Vojvodinu.

Ekipa Nenada Lalatovića pobedila je Inđiju u gostima 2:0, golovima Petra Bojića u 59. minutu i Nemanje Čovića u 70.

Možda će vas zanimati

Novosađani su igrali u donekle kombinovanom sastavu, što je i razumljivo s obzirom na umor posle 120 minuta u Liježu, ali to nije uticalo na njihov današnji uspeh.

Čović je ušao sa klupe u drugom delu i dao gol udarcem "iz prve" sa osam-devet metara od crte, na asistenciju Miljana Vukadinovića, dok je konačnih 0:2 postavio Čović šutem sa dva metra od gola.

Prethodno je kapiten "lala" Nikola Drinčić izveo slobodan udarac, pogodio bivšeg štopera Crvene zvezde Jovana Krnetu, a onda je Čović došao do lopte i pogodio.

Voša je ovim trijumfom bar zauzela drugo mesto tabele bar na dva sata, do završetka utakmice Partizan - OFK Bačka u Humskoj.

"Zadovoljan sam i čestitam igračima. Nije bilo lako igrati 120 minuta protiv kvalitetnog tima i pokazali smo u tom meču šta možemo. Drago mi je da sam danas pogodio sa izmenama, rekao sam im to i na poluvremenu ko će ući u igru, da pokažemo da smo bolji i tako je i bilo".

"Može mene neko da voli i da ne voli, ali ne mogu mi ništa", rekao je Lalatović posle utakmice, pa u razgovoru sa reporterkom TV Arena sport dodao: "Sad će oni biti ljuti što si mi rekla da sam najbolji, ali šta da radimo, takav sam".

Inđija: Jovičić – Cucin, Mihajlov, Krneta, Protić – Jovanović, Đorđević, M. Ilić, Aleksić – B. Ilić, Bastajić.

Vojvodina: Vukliš – Andrić, Kovačević, Saničanin, Devetak – Maksimović, Drinčić – Mladenović, Zukić, Vukadinović – Mrkaić.

Vojvodina je posle ovog meča podsetila da je trijumf protiv Inđije bio ukupno 58. za Nenada Lalatovića na ukupno 98 mečeva na klupi novosadske "Stare dame"

"Na taj način, on je po broju pobeda stigao legendarnog Branka Stankovića, koji je sa Vošom takođe ostvario 58 pobeda, ali na 140 utakmica. Više pobeda od Lalatovića na klupi Vojvodine ima samo Gustav Lehner, koji je na 131 meču ostvario 61 trijumf. Procentualno gledano, Nenad Lalatović već sada ima najbolji skor po pitanju pobeda u odnosu na broj utakmica na klupi Vojvodine, a s obzirom na da za Gustavom Lehnerom zaostaje samo tri pobede, nema sumnje da će, tokom ove sezone, i po tom parametru oboriti rekord i ući u bogatu istoriju kluba", saopštio je klub.

Branko Stanković "Ambasador" (1921-2002) vodio je Vojvodinu od 1964. do 1967 i od 1977. do 1978. Bio je veliki fudbaler, reprezentativac Jugoslavije i 13 godina desni bek Crvene zvezde, za koju je odigrao 495 utakmica.

Tokom uspešne trenerske karijere vodio je beogradske crveno-bele u finalu Kupa UEFA, a osim Voše i Zvezde sedeo je i na klupi PAOK-a iz Soluna, Fenerbahčea, Bešiktaša, Portoa, AEK-a...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC