Skrasio se

Zvezdina noćna mora konačno ima klub: Igraće drugu ligu, ali ne u Engleskoj

Autor Goran Arbutina

Bio je katastrofalan u Beogradu, a novi angažman je našao poslije skoro deset mjeseci.

Izvor: MN PRESS

Radživ van la Para, čovjek zbog kog se navijači Crvene zvezde povremeno naježe, našao je novi klub!

U pitanju je Logronjes, novi član španskog drugoligaškog društva, a Holanđanin će imati priliku da se nakon deset mjeseci vrati na teren i ponovo pokaže šta zna.

Prethodnih mjeseci je bio atraktivan mnogima. Povratak u Holandiju je bio jedna od opcija, Čempionšip takođe, a interesovali su se timovi iz Rusije, Turske, sa Kipra... Na kraju je španska druga liga destinacija na kojoj će nastaviti karijeru.

Fudbaler kog je Dejan Stanković precrtao čim je stigao u klub je dobio ugovor do kraja sezone, a kako trenutno nije bilo boljih opcija, prihvatio ga je i pokušaće da se nametne.

Za srpskog šampiona je tokom nepune sezone koju je proveo u Beogradu upisao samo 11 nastupa. Odigrao je pet mečeva u grupnoj fazi Lige šampiona, nastupio na četiri prvenstvene utakmice, a najbolji utisak je ostavio u kupu. Igrao je protiv Trepče i Mačve, a protiv niželigaša sa Kosova i Metohije je imao gol i asistenciju.

U crveno-bijelom dresu je odigrao ukupno 718 minuta i nije opravdao ni dio od 1,2 miliona evra koliko je plaćen.

Ekipa Logronjesa ima 11 odigranih mečeva u Segundi i 17 osvojenih bodova, što je dovoljno za gornji dio tabele. Pobjeda u zaostaloj utakmici bi mogla da ih dovede i do mjesta koje vodi u plej-of, a treba napomenuti da su trenutno u nizu od četiri pobede!

(mondo.rs)