Nove promene

Srbija ima dvojicu kandidata: Selektor postaje jedan od ljubimaca Delija? (ANKETA)

Autor Goran Arbutina

Ljubiša Tumbaković će, po svemu sudeći, biti bivši selektor Srbije.

Izvor: MN PRESS

Ne može niko da potraje na klupi reprezentacije Srbije.

Slavoljub Muslin je odveo reprezentaciju na Mundijal, pa smijenjen, Mladen Krstajić je osvojio Ligu nacija, pa smijenjen, a Ljubiša Tumbaković će, vjerovatno, napustiti klupu nacionalnog tima. Ima i kandidata da ga naslijede.

Nakon što su stigle informacije da to neće biti Dragan Stojković Piksi jer on zarađuje devet miliona evra godišnje, knjiga je spala na dva slova.

Sinišu Mihajlović, trenera Bolonje i Vladana Milojevića, trenera Al Ahlija!

Po pisanju današnjeg Informera, jedan od njih dvojice će biti novi selektor reprezentacije Srbije.

Prvi pik je Siniša Mihajlović, koji je vodio reprezentaciju od maja 2012. do novembra 2013. godine i u tom periodu se nije proslavio. Njegov mandat je obilježio skandal oko pjevanja himne, ali i neuspjeh u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Sada bi problem mogla da bude Bolonja, sa kojom Mihajlović ima ugovor na još dvije i po godine, a po njemu zarađuje dva miliona evra za sezonu. Previše za FSS, koji je zbgo plate odustao od angažovanja Dragana Stojkovića Piksija.

Druga varijanta je Vladan Milojević, koji je trenersko ime stekao na klupi Crvene zvezde. Trenutno je u Saudijskoj Arabiji, ali bi poziv nacionalnog tima mogao sve da promeni. Ranije nije radio kao selektor, ali je siguran da bi se u toj ulozi dobro snašao.

Milojević ima ugovor na još godinu i po dana, a u tom periodu bi trebalo da zaradi skoro četiri miliona evra, pa nije jasno kako bi ga FSS ubijedio da se odrekne tolikog novca.

U užem krugu kandidata bio je i Veljko Paunović, koji je prethodnog ljeta preuzeo Reding i teško je zamisliti da će napustiti lidera Čempionšipa nakon samo prije mjeseci rada.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(mondo.rs)