tužno

Ovo je kuća u kojoj je umro Maradona: Procurile fotografije, velikan umro u sobi podeljenoj ormarom (FOTO, VIDEO)

Autori mondo.rs Bojan Jakovljević

Prazno, skoro nenamešteno, neodržavano

Izvor: YouTube/Todo Noticias

Maradonina smrt je bila još tužnija sada kada znamo još neke detalje. U toku je istraga oko lekarskog nemara, optužbe sevaju na sve strane, a javnost je posebno pogodila izjava njegove bivše supruge Klaudije: "Da ste videli gde je Dijego umro, i vi biste umrli".

Sada su isplivale fotografije te kuće. I da, zaista je potresno.

Kuća jeste prostrana, deluje čisto, ali deluje potpuno prazno i maltene nenamešteno. Maradona je svoje poslednje dane proveo u sobi koja je ormarom ograđena od druge!

Rodolfo Bake, advokat medicinske sestre Daijane Madrid koja je vodila računa o fudbaleru opisao je kako je Maradona završio tamo posle operacije.

"Nije imao svoju kuću u koju bi mogao da ode nakon izlaska iz bolnice. Tamo gde su ga odveli, nije bilo dobro. U bilo kojoj drugoj kući Dijego bi danas bio živ. Lekari nisu zvali nikog kad mu je otkucaj srca porastao. Odgovorni si Luke i psihijatar. Oni su ga puštali da uzima tablete".

Pogledajte galeriju:

Tužno je što je Maradona ostavio pravo bogatstvo iza sebe, oko koga se sada svađaju porodica i advokati, a da je imao nekog bliskog, taj novac je mogao da mu sačuva život…

Kuća u kojoj je Maradona umro
Izvor: YouTube/Todos Noticias

Tagovi