klub više ne ćuti

"Ostavite Kataija na miru": Oglasila se Crvena zvezda povodom medijskih spekulacija o zdravlju reprezentativca

Autor Dragan Šutvić

Nagađalo se mnogo šta je sa prvotimcem Zvezde

Izvor: MN PRESS

Aleksandra Kataija od 12. novembra nema u timu Crvene zvezde, a javnost uveliko nagađa o njegovom zdravstvenom stanju, pošto nema zvaničnih informacija.

Prvo se pričalo da je u pitanju samo povreda primicača, poslije su se pojavila nagađanja da je u pitanju trombocitopenija, koju je već dva puta uspijevao da pobijedi i da se potom uspješno vrati fudbalu. Prvi put je to bilo 2012. godine u Vojvodini, a potom i 2016. kada je nastupao za Alaves. Ponavljamo, samo nagađanja

 Šampion Srbije riješio je da se oglasi saopštenjem povodom svih nagađanja. Njeno saopštenje vam prenosimo u cjelosti:

"Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavijesti javnost da je naš prvotimac dobro i da svi nalazi ukazuju da će tako i ostati. Katai privodi kraju niz neophodnih testiranja kojima je podvrgnut poslije redovnih reprezentativnih obaveza.

Vijesti su dobre i na taj način treba posmatrati cijelu situaciju.

Ipak, u želji da se ne stvara netačna slika o njegovom zdravstvenom stanju, a samim tim i produkovanje lažnih informacija, molimo medije i javnost da poštuju njegovu privatnost i uzdrže se od daljih nagađanja, a klub će pravovremeno i tačno objaviti sve neophodne informacije. Aleksandru želimo dobro zdravlje i da ga što prije ponovo vidimo na terenu".

(mondo.rs)