Bravo!

Veliko srce Miloša Jojića častio 55 zaposlenih u klubu!

Autor Goran Arbutina

Miloš Jojić - veliki fudbaler, još veći čovjek.

Izvor: MN PRESS

U danima kada smo svi zabrinuti zbog virusa korona, kada mnogi strahuju za posao, egzistenciju, budućnost i zdravlje ipak ima dobrih ljudi koji su spremni da pomognu i da nekome uljepšaju praznike. 

Jedan od takvih je i vezista Partizana Miloš Jojić koji je zaposlenima u "Zemunelu" podijelio koverte kao mali poklon pred praznike. Svaki zaposleni je dobio po 150 evra od popularnog "Zeke".

"Prvo bih želio da se zahvalim svima vama dragi novinari koji ste objavili ovo vezano za moj gest prema zaposlenima na sportskom centru Teleoptik, iako moja namjera nije bila da se to stavlja u prvi plan i objavljuje. Cijelu ovu negativnu atmosferu oko korone sam htio da razbijem ovim gestom, i da bar malo uljepšam praznike ljudima koje poznajem preko 20 godina", naglasio je Jojić.

On ističe da je zahvalan ljudima koje poznaje od malih nogu, te da je ovo samo simboličan gest.

"Moram da napomenem da je ovo isključivo bilo po mom osjećaju, neki vid zahvalnosti tim ljudima", dodao je on. 

Ističe da među igračima vlada sjajna atmosfera, te da njegov gest nije jedina akcija ovoga tipa koju sprovode prvotimci Partizana. 

"Nije bilo nikakvih nesporazuma među nama igračima,kako je navedeno. Mi organizovano, skoro svake nedelje, odvajamo sredstva za razne humanitarne akcije, pa i za naše drage zaposlene na Teleoptiku", dodao je on i na kraju naglasio da su plate u klubu redovne, situacija stabilna i atmosfera na nivou.

"Situacija u klubu je stabilna, plate ne kasne, te zaista nema potrebe da se ovakav gest stavi time u lošu konotaciju i time ne samo umanji, već stvori loša slika i atmosfera. Mi smo jedna porodica, jedna kuća i bilo da to radimo grupno ili pojedinačno radimo od srca!", završava humani Miloš Jojić. 

Šta reći osim - svaka čast, ljudino!

Tagovi