SVE JE REKAO

Igrao za Partizan, ne može u Zvezdu: Terzić pričao o igraču kojeg su mnogi već vidjeli na "Marakani"

Autor Dragan Šutvić

Jasna poruka generalnog direktora crveno-bijelih.

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je iza sebe imala vrlo uspješnu godinu. Ekipa je obezbijedila plasman u 1/16 finala Lige Evrope, gdje će igrati protiv slavnog Milana, a u Superligi su na zimsku pauzu otišli sa devet bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Zvezdan Terzić je povodom završetka takmičarske godine održao konferenciju za medije, a na njoj se dotakao brojnih tema.

Generalni direktor Zvezde je govorio o "slučaju Gelor Kanga", o situaciji u kojoj se nalazi OFK Beograd, ali i o pojačanjima i Zvezdinim igračima koji bi mogli da odu ili ostanu u klubu.

Tom prilikom je Terzić spomenuo i Veljka Birmančevića, fudbalera Čukaričkog kojeg su mnogi apostrofirali kao moguće pojačanje crveno-bijelih u predstojećem prelaznom roku.

Ipak, od toga neće biti ništa.

"U pregovorima smo sa Sanogom i Boaćijem, ali je problem sa strancima. Problem je što nam nedostaje brzine. Birmančević je izvanredan igrač, ali je igrao za prvi tim Partizana, pa nećemo ponovo o tome", kratko je rekao Terzić.

On je time podsjetio da je Birmančević ponikao u Partizanu i tako odagnao sve sumnje da li bi mladi ofanzivac mogao da pređe u Crvenu zvezdu.

Birmančević se i prošle zime ozbiljno dovodio u vezu sa dolaskom u Zvezdu, čak javno govoreći da želi da pređe među crveno-bijele.

(MONDO)