STIGAO ODGOVOR

Da li Ramadani stvarno dolazi u Superligu? Mačva se oglasila saopštenjem i poslala jasnu poruku

Autor Dragan Šutvić

Stigao odgovor Šapčana.

"Omladinski stadion", 14. mart 2012. godine. Darko Kovačević, Zvezdan Terzić, Savo Milošević i Fali Ramadani gledaju utakmicu OFK Beograd - Partizan. Kovačević je u to vreme bio sportski direktor Olimpijakosa, a Terzić predsednik OFK Beograda.
Izvor: MN PRESS

Senzacionalna vest pojavila se ove nedjelje u Srbiji, da bi jedan od najuticajnijih fudbalskih agenata mogao da preuzme superligaša.

Fali Ramadani se pominjao kao čovjek koji bi došao u Mačvu iz Šapca i započeo novi projekat!

Kako je prenio "Sportklub", pregovori preko posrednika su uveliko u toku i on bi trebalo da preuzme brigu o finansiranju kluba i vođenju sportskog sektora.

Ipak, sada je objavljeno i saopštenje FK Mačva koje prenosimo u cjelosti.

"Fudbalski klub Mačva imao je mnogo problema u ovoj godini, iz kluba se povukao predsjednik Ivica Kralj, a kolo prije kraja jesenjeg dijela prvenstva klub je napustio i šef stručnog štaba Dragan Aničić. Klubom rukovodi dosadašnja uprava koja će nastaviti sa daljom konsolidacijom, kako bismo što spremniji dočekali proljećni dio sezone u kojoj je cilj opstanak u najvišem rangu takmičenja.

Ovim putem demantujemo natpise u pojedinim medijima da se vode pregovori o preuzimanju kluba sa gospodinom Falijem Ramadanijem, koji ima saradnju sa najvećim klubovima u našoj zemlji i Evropi.

Svakako bi bio interes da i naš klub ima takvu saradnju, ali takvi razgovori uopšte nisu vođeni. Klub ima dovoljno svojih problema, i ovakve neistine samo dodatno destabilizuju već tešku situaciju.

Aktuelna uprava je kreator najvećih uspeha u stogodišnjoj istoriji kluba i kao takva ima apsolutno povjerenje da nastavi uspješno da vodi klub", navodi se u saopštenju FK Mačva, prenosi "Sportklub".

Prethodno je bilo isticano da Ramadani ne bi lično rukovodio Mačvom, jer bi postojao sukob interesa u tom slučaju, već da bi čitav posao vodili njegovi saradnici.

Ipak, izgleda da ništa od toga (makar za sada) nije na stolu...

(MONDO)