Ozbiljni planovi

Zvezda našla top pojačanje za džabe: Za sezonu učestvovao u 43 gola, a već je namučio Milan!

Autor 000

Crveno-bijeli su naciljali nevjerovatno pojačanje.

Izvor: Instagram/ philipzinckernagel

Crvena zvezda je već dovela Aksela Bakajoka i Slavoljuba Srnića, ali to nije sve kada je u pitajju ofanzivni dio veznorg reda. 

Crveno-bijeli žele ozbiljno da se pojačaju pred duele sa Milanom u Ligi Evrope, a njihova meta je Filip Sinkernagel, Danac koji je već jednom namučio Milan. 

Ovaj 26-godišnji krilni fudbaler nastupa za Bodo-Glimt u Norveškoj i sa tim timom je postao šampion. Ugovor mu ističe za 15 dana i crveno-bijeli žele da ga dovedu bez obeštećenja. On se istakao ove sezone pošto je dao 22 gola, a asistirao je još 21 put! 

Igrao je i protiv Milana pošto je njegov Bodo-Glimt igrao sa "rosonerima" u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Mladi Hauge je tada impresionirao "rosonere" i osigurao transfer u Milan, a Sinkernagel je ostao kao najbolji igrač tima. 

Filip Sinkernagel
Izvor: Youtube/MatrixComps

Prema informacijama koje ima MONDO, Zvezda je već mjesecima pratila Sinkernagela i razmišljala da ga angažuje još tokom jeseni u slučaju da Ben završi transfer u Saudijsku Arabiju.

Danca je i te kako zainteresovala ideja o dolasku u Zvezdu, posebno u trenutku kada igra nokaut fazu Lige Evrope, ali za njega ima mnogo interesenata. Sinkernagel je najbliži odlasku u Englesku, gdje će Zahavi pokušati da mu nađe klub u Premijer ligi ili Čempionšipu, ali ponuda ima i iz ostalih dijelova Evrope.

Žele ga Fenerbahče, Bašakšehir, Trabzonspor i Anderleht, ali Sinkernagelu nije naročito bliska ideja o odlasku u Tursku, dok je odbio i ponudu od 1,2 miliona evra iz Saudijske Arabije pošto su njegove ambicije trenutno vezane za evropski fudbal.

(MONDO, Mozzartsport)