DUGO JE TU...

Zvezda se rastaje sa Gobeljićem: Izgubio je mjesto startera i dobio "zeleno svjetlo" da ode!

Autor 000

U međuvremenu stigla su i pojačanja...

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda planira da "skrati" igrački kadar tokom zime i poznato je već kojih pet fudbalera su na izlaznim vratima, a njima se sada pridružuje i Marko Gobeljić.

Desni bek Crvene zvezde ima "zeleno svjetlo" kluba da promijeni sredinu tokom zime, a sve nakon blijede jeseni tokom koje je izgubio mjesto startera. Povrede i slabija forma izbacile su ga iz ritma, pa je prednost tako dobio Milan Gajić.

Zbog toga je ideja rukovodstva Crvene zvezde da Gobeljiću dozvoli odlazak već na zimu, čak iako na tržištu nema dovoljno dobrih "domaćih" rješenja na mjestu desnog beka.

Očekuje se da tokom proleća Dejan Stanković sve više koristi formaciju 3-4-2-1, pa bi se tako za mjesto na desnom boku pored Gajića borile još novajlije Slavoljub Srnić i Aksel Bakajoko, dok se traži i rješenje na mjestu lijevog beka na kom Gobeljić može povremeno da odgovori.

Gobeljić je bio jedno od prvo pojačanja u eri Vladana Milojevića i učestvovao je u tri vezane titule, a do sada je odigrao 129 mečeva i zabeležo devet golova i 17 asistencija.

Za sada nema informacija o tome gdje bi mogao da nastavi karijeru.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)