Ko će to da plati?

Ferari od 400 hiljada potpuno uništen: Prizor je šokirao poznatog golmana! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Radnik odlučio da se malo provoza i napravio katastrofu!

Izvor: Corriere della Sera

Poznati italijanski čuvar mreže Federiko Marketi, nekadašnji golman Lacija i trenutni čuvar mreže Đenove, biće iznerviran zbog onog što mu se danas desilo u gradu u kom brani. Iskusni Marketi (37) je ostao bez skupocjenog automobila i to ne svojom krivicom.

On je svog ljubimca, crveni Ferari, ostavio na pranju, ali... Radnik je odlučio da se provoza, udario u ogradu i napravio ogromnu štetu na kolima italijanskog golmana.

Scena koju ne želite da vidite kada je u pitanju vaš automobil koji košta... pa, mnogo novca! Pojedini modeli ovog automobila idu i do preko 700 hiljada evra, mada je ovaj nešto povoljniji. Košta tek oko 400 hiljada evra!

Incident se dogodio u ponedjeljak ujutro, kada je radnik servisa za pranje automobila izgubio kontrolu nad vozilom i napravio sudar u kom je pored Ferarija 812 Superfast oštećeno još pet parkiranih automobila. Na njima je šteta manja, ali je problem i dalje velik.

Iako su mnogi u Italiji pomislili da je saobraćajnu nesreću napravio iskusni golman Federiko Marketi, ubrzo se ispostavilo da to nije tačno. On je Ferari ostavio na pranju, a jedan od zaposlenih je poželio da iskoristi priliku da provoza automobil koji mu je inače nedostupan.

Iskusni Marketi je karijeru počeo u Torinu, odakle je išao na čak četiri pozajmice, a zatim se selio i u brojne druge italijanske timove. Između ostalog je nosio dres Kaljarija, Lacija i Đenove, a najbolje partije u karijeri bilježio je kao golman rimskog tima.

(MONDO)

Tagovi