Uživo

Zvezdin heroj - MILAN PAVKOV: Spasio je crveno-bijele protiv Milana u 93. minutu, remi sa desetoricom!

Potpuno ludilo na kraju meča, Milan Pavkov je pogodio za remi u nadoknadi vremena.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Zvezda je izvukla remi protiv Milana i to u 93. minutu!

Milan Pavkov je ponovo bio heroj crveno-bijelih, kao protiv Liverpula, a sada je u nadoknadi vremena pogodio za izjednačenje. Zvezda je ostala sa desetoricom u posljednjih dvadesetak minuta i imala je gol zaostatka (2:1), ali je hrabra igra poništila sve greške iz odbrane.

Radovan Pankov je skrivio penal i postigao autogol, ali su gol Gelora Kange sa "kreča" i sjajno snalaženje Milana Pavkova na kraju donijeli remi.

ZVEZDA - MILAN 2:2 (0:1)

"Rosoneri" su već u prvih 12 minuta postigli dva gola, nakon grešaka Kange i Borjana, pogađali su Kastiljeho i Ernandez, međutim na strani Zvezde bila je VAR tehnologija koja je u obje situacije utvrdila nepravilnosti.

Prvo je Kastiljeho bio u ofsajdu, dok je u slučaju Ernandeza problem bilo igranje rukom, a takav vid olakšanja dao je krila igračima Zvezde.

Pojačali su napade, lijepo je igrao Ivanić i pretio je Donarumi, međutim jedno klizanje Petrovića u 42. minutu na sredini terena pokrenulo je seriju grešaka. Milan je očas posla stigao u šansu, a zbunjeni Pankov je savladao svog golmana Borjana.

Pozitivna vijest za Stankovića je što njegovi igrači nisu klonuli duhom, došli su do izjednačenja u 52. preko Kange, pošto je rukom igrao Romanjoli, ali radost nije dugo potrajala.

Već u 61. novu glupost napravio je Pankov skrivivši penal nad Teom Ernandezom, a VAR tehnologija nije pomogla. Isti fudbaler pogodio je sa kreča i smirio "rosonere".

Bila je ofanzivna i hrabra Zvezda, ali je u finišu morala da igra sa desetoricom. Milan Rodić je neoprezno zaradio crveni karton, ali ni to nije poremetilo crveno-bijele. Napali su i pogodili poslije kornera u posljednjem trenutku meča i ostavili tako nadu za revanš.

Rezultat nije povoljan ako se uzme u obzir da je Zvezda igrala kod kuće, ali dešavala su se i veća iznenađenja na gostovanjima.

ZVEZDA: Borjan - Pankov, Milunović, Degenek - Gobeljić (od 75. Gajić), Kanga, Petrović (od 80. Sanogo), Rodić - Ben (od 62. Falko), Ivanić (od 80. Bakajoko( - Falćineli (od 80. Pavkov).

MILAN: Donaruma - Kalulu, Romanjoli, Tomori, Ernandez (od 78. Dalot) - Benaser (od 39. Tonali), Meite - Rebić (od 46. Leao), Krunić, Kastiljeho - Mandžukić (od 80. Čalhanoglu).

Meč je sudio Tasos Sidiropulos.

20:50

KRAJ!

Zvezda - Milan 2:2 (0:1), revanš za sedam dana!

20:46

90+3' - GOOOL! 2:2! PAVKOV!

Heroj crveno-bijelih, kakav skok i gol za izjednačenje!

Ponovio je gol kao protiv Liverpula!

20:45

90' - Igraće se još 4 minuta

Zvezda će pokušati do boda, a Milan do trećeg gola.

20:35

81' - Borjan!

Velika šansa za Meitea poslije prekida, ali brani to golman Zvezde. U međuvremenu je u igru ušao Čalhanoglu umjesto Mandžukića.

20:33

80' - Izmjene!

Posljednje izmjene Zvezde za danas: Sanogo, Pavkov i Bakajoko će na teren, a izlaze Ivanić, Falćineli i Petrović.

20:31

77' - Crveni karton!

Crveni karton za Milana Rodića, neoprezan je bio i zakačio Kalulua po nogama u kontri Milana, vidjećemo kako će sada igrati Zvezda.

20:28

75' - Mijenja i Stanković!

Gajić je ušao u igru umjesto Gobeljića, iako je tu kraj aut-linije bio i Aksel Bakajoko.

20:25

72' - Novi žuti

Mandžukić je dobio žuti karton zbog udaranja Rodića laktom, nimalo nježno, vidio je to dobro Grk i opomenuo hrvatskog napadača.

20:22

68' - Pankov igra očajno

Ko zna koji put igrač je pobjegao Pankovu, uspio je sada da prođe Leao pored štopera Zvezde, ali srećom po dosadašnjeg tragičara meča interveniše Milunović.

20:17

61' - Izmjena!

Falko je na terenu umjesto Bena, crveno-bijeli kreću po još makar jedan gol.

20:14

60' - GOL! 2:1 ZA MILAN!

Teo Ernandez nad kojim je sviran penal - pogađa za 2:1.

20:13

59' - Penal za Milan!

Pankov je tragičar meča. Ruši u kontri Ernandeza i sudija je pokazao na "bijelu tačku".

20:11

57' -Novi žuti!

Loš start Rodića, oštro po Tonaliju, dobio je žuti karton.

20:06

52' - GOOOL! 1:1! KANGA

Pogodio je Kanga sa bijele tačke, izjednačila je Zvezda!

Dugo se zalIJetao fudbaler Zvezde, ali je dobro šutnuo u levi ugao. Bacio se Donaruma, ali nije stigao da zaustavi udarac!

Za to vrIJeme Milunović dobija žuti karton.

20:05

50' - PENAL

Rukom je igrao Romanjoli poslije udarca Falćinelija, sudija pokazuje na "bijelu tačku".

19:58

Rafael Leao na poluvremenu menja nedovoljno spremnog Rebića.

19:43

Kraj prvog poluvremena

Imao je šansu Milunović za kraj, ali bio je to prejak udarac. Sadržajno poluvrijeme, tri gola Milana od kojih je jedan priznat - i to autogol Pankova - dok je Zvezda uzvraćala preko Ivanića i Bena, međutim nije zatresla mrežu Donarume.

19:37

42' - AUTOGOL ZVEZDE!

Spetljao se Pankov i savladao Borjana.

Sve je počelo tako što se Petrović okliznuo na sredini terena, dobio je Kastiljeho loptu na desnoj strani, poslao u peterac pored Degeneka, a u želji da interveniše - Pankov je loptu poslao u pravcu Borjana koji nije uspio da je zaustavi.

19:33

39' - Izmjena

Benaser je povrijeđen, problem sa zadnjom ložom, pa je Pioli primoran da već u prvom poluvremenu mijenja. Odmah na teren ide "novi Pirlo" - Sandro Tonali.

19:33

37' - Ko će prvi na teren?

Stanković je na zagrijavanje poslao Srnića, Falka i Bakajoka.

19:27

30' - Ben!

I ovo je šut u okvir gola. Bilo je skoro 30 metara od gola, oprobao je udarac najbolji stranac u istoriji Zvezde, ali hvata skoro živu loptu Donaruma.

19:21

25' - Ivanić!

Još jedna šansa za "četvorku" Zvezde, sada je probao sa oko 22-23 metra, lijepo je vidio prostor za šut, ali nije slučajno Donaruma jedan od najboljih golmana Evrope.

Izvor: MN PRESS

19:18

22' - Rebić!

Sjajna lopta Krunića za Rebića, ponovo je Hrvat u međuprostoru između Pankova i Gobeljića primio loptu i krenuo naprIJed, imao je dobru poziciju, ali šutnuo preko gola!

19:18

20' - IVANIĆ!

Kakva šansa za Zvezdu, Ivanić je sa pozicije napadača napao Tomorija, gađao je drugu stativu poslije pasa Bena, ali Donaruma uspjeva da interveniše nogama. Velika je ovo bila prilika, mogla je Zvezda lako da povede!

19:09

12' - GOL! 0:1! PONIŠTENO!

Pogrešio je Borjan i strijelac je Teo Ernandez za Milan, ali...

VAR tehnologija kaže igranje rukom!

19:06

6' - Borjan!

Prva intervencija golmana Zvezde. Ante Rebić je probao iskosa sa lijeve strane, uspio je da šutne pored Pankova, ali na mjestu je kapiten crveno-bijelih.

19:05

7' - Kanga!

Pokušao je odmah da se iskupi za katastrofalnu grešku kojom je otvorio kontru Milana, ali hvata njegov prvi pokušaj Điđo Donaruma.

19:03

6' - GOL! 0:1! OFSAJD!

Samu Kastiljeho je izašao sam pred Borjana posle greške Kange, postigao je gol, ali je sudija iz Grčke pokazao da je ofsajd.

VAR je odlučio - nije gol!

Izvor: Arena sport screenshot

19:03

6' - Dobra pozicija!

Ben je fauliran na ivici kaznenog prostora, iskosa sa desne strane, ali loše je ubacio Kanga loptu, lako su otklonili opasnost domaći.

19:02

1' Meč je počeo!

Crvena zvezda će u prvom poluvremenu napadati na gol koji je podno južne tribine.

19:02

Veljko Nikolić i Strahinja Eraković zajedno gledaju meč, ali iz lože. Eraković se kreće uz pomoć štake pošto mu je na terenu u Nišu polomljena kost stopala.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
19:01

Pogledajte fotke sa Marakane!