Problemi

Ključni igrači Milana iz Beograda ne mogu protiv Intera, teško da će igrati revanš!

Autor Goran Arbutina

Milan je izgleda ostao bez dvojice bitnih fudbalera zbog povreda.

Izvor: MNPRESS

Milan je prvo izgubio od Specije u Seriji A, a onda je u Beogradu Crvena zvezda uspela fenomenalnim golom Milana Pavkova da završi meč remijem i ostane u igri za prolaz dalje. 

Bilo je nekih promena u timu koje je napravio Stefano Pioli pred taj meč, a dve stvari koje su ga brinule poslije meča su izgleda ozbiljne.

Ismael Benaser je morao da napusti teren poslije povrede i njega nema u sastavu koji italijanski mediji očekuju u duelu sa Interom. Njega mijenja Sandro Tonali kao i u Beogradu, dok će na centru uz njega biti i Frenk Kesi, koji je odmarao na "Marakani". 

Takođe u sastavu nema Marija Mandžukića koji se povrijedio protiv Crvene zvezde. On ni do sada nije bio starter, ali gledajući lošu formu Salemakersa u posljednje vrijeme očekivalo se da će dobiti šansu, tako da je moguće da ni Hrvat neće biti spreman za revanš protiv crveno-bijelih.

Ono što raduje Piolija je to što je startni desni bek Davide Kalabrija spreman i zaigraće od prvog minuta, a u timu će biti i Kjer, Čalhanoglu i naravno Zlatan Ibrahimović. 

Milan je sve do prethodnog kola držao prvu poziciju na tabeli, a poslije poraza od Specije upravo je Inter došao na to mjesto. Poslije duela sa Interom "rosonere" očekuje duel sa Zvezdom koja takođe ima probleme sa povredama, a onda i meč sa Romom u Seriji A. 

(MONDO)