Bomba!

Milanu se vratilo za "Marakanu", Kjer kao Pavkov: Tadić opet sjajan, "gurnuo" Ajaks na korak od prolaska!

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatan meč smo vidjeli na "Old Trafordu"!

Izvor: Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Mančester junajted i Milan su bili najzvučniji par ove runde Lige Evrope i to su opravdali! 

Na kraju prve utakmice bilo je 1:1, ali smo vidjeli mnogo drame! Na kraju je gol u posljednjim momentima meča donio remi "rosonerima". 

Prvi gol na meču postigao je poslije 11 minuta Frenk Kesi, ali je on poništen zbog igranja rukom. Potom je Hari Megvajerimao nevjerovatan promašaj, a u drugom dijelu meča smo videli golove. 

Amadu Dijalo je u 50. pogodio za Junajted, a onda je Simon Kjer u drugom minutu nadoknade nastavka pogodio za 1:1. Poslije kornera je glavom proslijedio loptu u mrežu, a gol je prilično podsjećao na pogodak Milana Pavkova protiv "rosonera" na "Marakani" u prošloj rundi takmičenja. 

Dušan Tadić je postigao gol u pobjedi Ajaksa nad Jang Bojsom 3:0, a poslije ubjedljive pobjede na svom terenu holandski velikan je pred prolaskom dalje. 

Viljareal je još jedna ekipa koja je uradila veliki posao već u prvom meču, pošto su na gostovanju savladali Dinamo iz Kijeva 2:0 golovima štopera Raula Albiola i Paua Toresa. 

U Pragu su igrali Sparta i Glazgov Rendžersi, a domaći tim je poveo golom Stančiua. Prije poluvremena je izjednačio Helander i tako se i ovaj meč završio remijem. 

(MONDO)