Računa se

Srbin ''pokidao'' u Seriji A i otkrio zašto je moralo tako: Fiorentini donio tri boda, a sebi MNOGO VIŠE!

Autor Goran Arbutina

Fantastična partija Dušana Vlahovića protiv Beneventa tema je svih medija u Italiji.

Izvor: Tanjug/LaPresse/Alessandro Garofalo

Najmlađi igrač u ovoj sezoni Serije A sa minimum deset postignutih golova - Dušan Vlahović! Budućnost srpskog fudbala i momak koji će uskoro, ako ne i već u martovskom prozoru, tražiti svoje mjesto u startnih 11 reprezentacije.

Prvi igrač Fiorentine u posljednjih 57 godina koji je uspio da postigne het-trik u prvom dijelu meča. A znate kakvi su sve napadači, poput Gabirjela Batistute, nosili taj prelijepi ljubičasti dres... Imao je Vlahović poseban motiv.

Dok Siniša Mihajlović tvrdi da igrači danas provode previše vremena uz igrice, Vlahoviću je baš ona pomogla. U razgovoru nakon meča kao da nije bio potpuno svjestan da je napravio čudo protiv Beneventa (1:4).

''Moram da kažem, ovo je nevjerovatna senzacija. Ipak, važnije je da smo pobijedili i odnijeli kući tri boda. Dali smo sve od sebe da pobijedimo'', rekao je Dušan Vlahović.

Posebno lijep bio je njegov treći gol na meču. Asistenciju je upisao poljski golman Dragovski, a Vlahović je uradio ostatak dio posla. Prijem, namještanje, šut - gol!

''Moram da kažem hvala Dragovskom jer ga imam u fantazi igrici, donio mi je bodove assitencijom. Imam i sebe u fantaziju, pa sam osvojio mnogo bodova za ovo kolo'', rekao je dobro raspoloženi Dušan Vlahović. 

(MONDO)