HIT!

Dnevno bude sa četiri djevojke, pa ne može da trenira: Ikardi i Vanda su "amateri" za Kazanovu iz Obale Slonovače!

Autor Bojan Jakovljević

"Onda se vrati u Italiju i treba mu oko mjesec dana odmora."

Izvor: Instagram/screenshot/wanda_icardi

Bivši italijanski fudbaler Danijele Adani gostovao je u emisiji legendarog sunarodnika Kristijana Vijerija i govorio o "škakljivim" temama.

To se ne odnosi samo na fudbal, pošto je "Bobo" bio zainteresovan da od Adanija, bivšeg igrača Breše, Fiorentine i Intera, čuje nešto i o seksualnim odnosima njegovih bivših saigrača, a s obzirom da je emisija bila opuštenijeg toma - o tome su se raspričali.

Pošto je poznato da su Mauro Ikardi i Vanda Nara više puta izjavljivali da dnevno imaju odnose i po 12 puta, Adani je ispričao da poznaje fudbalera koji to radi i češće.

U pitanju je Saliju Lasisi, fudbaler iz Obale Slonovače, koji je igrao za Parmu, Sampdoriju i Romu, odnosno svlačionicu je sa Adanijem dijelio u Fiorentini, a koji je zbog povreda morao veoma rano da završi igračku karijeru.

"Kad se vrati iz Obale Slonovače, bude iscrpljen do te mjere da nema snage da istrči jedan krug na treningu. Objasnio mi je da dobije brdo pisama i fotografija svaki put kad se vraća u svoju zemlju i odlazi s tri ili četiri djevojke svakog dana", nasmijao se Adani.

"Onda se vrati u Italiju i treba mu oko mjesec dana odmora", dodao je Italijan koji je napravio dosta bolju karijeru od Kazanove iz Obale Slonovače.

Pogledajte i najbolje fotografije Vande Nare.

Tagovi