Zver!

"Vlahović idealan za Inter, u Juventusu bi bio starter": Čuveni Italijan oduševljen Srbinom, želi ga u velikanu!

Autor 000

Izgleda da se mladom napadaču smiješi veliki transfer.

Izvor: Profimedia/La Presse/Alessandro Garofalo

Dušan Vlahović igra sjajno u Fiorentini ove sezone, a rekordom koji je nedavno oborio je pokazao da je najbolji mladi napadač na "čizmi". 

Impresionirao je mnoge, a jedan od ljudi koji je očaran igrom srpskog napadača je nekadašnji špic Intera Nikola Ventola. 

On je istakao da ukoliko "nerazuri" odluče da prodaju Lautara Martineza kako bi smanjili ogromne dugove kluba, idealno pojačanje za klub bi bio reprezentativac Srbije. 

"Mnogo cijenim Vlahovića, mislim da bi bio starter u Juventusu, Romi i drugim velikim timovima", rekao je Ventola u razgovoru sa Kristijanom Vijerijem, a onda direktno preporučio srpskog napadača svom bivšem timu. 

"Ako Lautaro ode iz Intera mislim da bi Vlahović bio idealan partner za Lukakua u 3-5-2 sistemu Antonija Kontea", rekao je Ventola. 

Vlahović je ove sezone postigao 15 golova, ali Fiorentina ne igra dobro. Srbin je jedan od rijetkih igrača u formi i mnogi prognoziraju da tu neće biti naredne sezone. Inter će naredne sezone igrati Ligu šampiona, a uz to prema mišljenju Ventole i osvojiti titulu. 

"Veliki sam fan Antonija Kontea i sviđa mi se kako radi. Sviđa mi se njegov manijački pristuk i nadam se da će ostati u Interu", rekao je on. 

(MONDO)