Bahato!

Pi**a vam materina, je l' ste sad srećni? Hrvat potpuno izgubio živce, psovao dva najveća rivala!

Autor Bojan Jakovljević

Jedan od najtalentovanijih trenera Hrvatske poludio nakon remija njegovog tima.

Izvor: MN PRESS

Kada se gubi meč, pa još i derbi, strasti znaju da proključaju. Kada se gubi titula, postane još gore...

Takvu situaciju imao je juče Nenad Bjelica, trener Osijeka koji je najbliži Dinamov pratilac u borbi za titulu. ali, od juče tim iz Zagreba ima mnogo veće šanse.

Rijeka i Osijek odigrali su bez golova, uz promašen penal domaćih, što je iznerviralo trenera tima iz Slavonije. Osiječani nikada nisu bili šampioni Hrvatske, a nadali su se da bi uz kvalitetnog trenera i ogromna ulaganja to mogli da postanu ove sezone.

Zato je malo jasnije kako je Nenad Bjelica, bivši trener Dinama, izgubio živce.

''Je l' vas usrećila korporacija? Pi*ka vam materina, je*ala vas korporacija'', ljutito je vikao Nenad Bjelica u tunelu nakon završetka meča.

Ove riječi vjerovatno su upućene na račun Rijeke i zagrebačkog Dinama (korporacije), koji je zbog novog kiksa Osijeka bliži još jednoj šampionskoj tituli. Iako Nenad Bjelica važi za jednog od najtalentovanijih hrvatskih trenera, ni njegov mandat u timu iz Osijeka ne može da donese smjenu na čelu fudbala u Hrvatskoj.

Nervozu zbog veoma bitnog meča Bjelica je pokazivao i tokom susreta, kada ga je sudija ''nagradio'' žutim kartonom već u prvom dijelu meča. Tada je zbog prigovora opomenut, ma je morao da bude smireniji do kraja utakmice, ali bijes je eskalirao u tunelu ka svlačionici.

Dinamo je savladao Hajduk, dok su Rijeka i Osijek odigrali bez golova pa Zagrepčani sada imaju četiri boda više i utakmicu manje od prvog pratioca. Trenutno to izgleda kao nedostižna prednost.

Tagovi