Novi ciljevi!

Zvezdi samo publika fali da bude kompletna: Stanković se oglasio nakon potpisa - Ima još mnogo da se radi!

Autor 000

Trener Crvene zvezde govorio nakon potpisa ugovora koji traje do 2024. godine.

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda neće ostati bez trenera, Dejan Stanković neće preuzeti Sampdoriju! Produžena je saradnja srpskog šampiona i perspektivnog šefa stručnog štaba.

Na klupi tima sa stadiona Rajko Mitić Dejan Stanković ostaće sve do juna 2024. godine, nakon što je danas potpisao novi ugovor. Njime je predviđena i povišica, a to je rezultatima zaslužio pošto je pored titule u Superligi Zvezda lijepo izgledala u Ligi Evrope.

U prvoj izjavi nakon potpisivanja ugovora Stanković je istakao da tek počinje da radi!

''Preponosan sam zbog ukazane šanse od strane kluba da vodim, moje Crvene zvezde. Hvala svima na strpljenju i povjerenju. U glavi sam imao samo produžetak saradnje na obostrano zadovoljstvo. Ima još dosta da se radi, ne odustajemo od ciljeva, treniram zlatne momke, imam sjajan stručni štab... Samo još Marakana da se otvori za publiku, pa da budemo kompletni'', uz osmeh će Stanković.

U Zvezdi se ne živi od minulog rada, svjestan je toga šef stručnog štaba našeg tima.

''Zvezda uvijek iziskuje novo dokazivanje. Kad se jedno poglavlje završi, stavi se tačka i već se prelazi na sljedeće. Mi smo spremni da odgovorimo na sve izazove. Sljedeći cilj je osvajanje Kupa Srbije i daćemo sve od sebe da donesemo dugo čekanu duplu krunu. I onda ponovo od početka. Zvezda voli da se sjeća, ali traži nove izazove i uspjehe'', zaključio je Stanković.

Nekadašnji kapiten crveno-bijelih sjeo je na klupu nakon odlaska Vladana Milojevića, u decembru 2019. godine. Za godinu i po dana osvojio je dvije šampionske titule, uz evropsko proljeće ove sezone.

(MONDO)