Auh!

Ronaldov luksuzni hotel - 13 miliona evra, 10 spratova, 168 soba: Već ima dva, sad otvara i u Madridu! (FOTO)

Autor Nebojša Šatara

Slavni fudbaler ima zanimljiv biznis!

Hotel koji Kristijano Ronaldo otvara u Madridu.
Izvor: MN Press/Instagram/Cristiano

Pauza između prvenstvene sezone u dresu Juventusa i Evropskog prvenstva na kom će sa Portugalom napasti drugu titulu Kristajnu Ronaldu dobro je došla iz više razloga. Iako je u njegovim godinama igračima odmor potrebniji, on ne odmara.

Sa fudbalskog terena preselio se na polje biznisa, gde su mu jedna od zanimacija hoteli. Sprema se otvaranje novog hotela u vlasništvu legendarnog fudbalera i to u Madridu!

Ronaldo se na Instagramu već pohvalio kako će to sve izgledati, a fotografije koje je okačio dleuju impresivno. U izgradnju ovog objekta uloženo je 13 miliona evra, a sam hotel raspolaže kapacitetom od 168 soba. Hotel od čak deset spratova svečano će biti otvoren 7. juna.

''Odbrojavamo do našeg otvaranja. Ovo je zabavan način da uživate u pogledu na Madrid, u sportskom baru i uz najbolju picu u gradu. Rezervišite odmah, budite među prvima sa ovim iskustvom'', piše u objavi slavnog fudbalera.

Portugalac već ima dva hotela, u Lisabonu gde je počeo profesionalnu karijeru noseći dres Sportinga i na Madeiri, ostrvu na kom je rođen.