STIŽU PONUDE

Ne ide Deki, ali ide njegova desna ruka!? Trenera Zvezde traži Zlatan Ibrahimović!

Autor Milutin Vujičić

Navodno ga traže čak četiri kluba.

Milojević, Stanković, Milijaš i Milošević.
Izvor: MN PRESS

Dejan Stanković je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom uprkos interesovanju iz Italije, ali vrlo lako može da se desi da dođe do promjena u njegovom stručnom štabu.

Jedan od njegovih saradnika Miloš Milojević je prema navodima švedskih medija kandidat za šefa stručnog štaba čak četiri kluba. Za njega su navodno zainteresovani Haken, Erebro, Falkenberg i Hamarbi, u kom vlasnički udio imao i Zlatan Ibrahimović.

Talentovani srpski trener iz Knjaževca je već radio u Švedskoj i Mjelbi uveo iz treće u prvu ligu, a radio je još u Vikinguru, Breidabliku, odnosno kao pomoćnik u Vikinguru.

"Laskaju takve priče. Želim da ponovo budem glavni trener, tako da ću saslušati ponude ako ih bude. Za sada nema ništa konkretno, samo glasine i spekulacije", poručio je Milojević za tamošnje medije.

Naravno, najzanimljivija je ponuda Hamarbija.

"Mislim da me u tom slučaju Stanković ne bi zaustavio, čak iako bi želio da ostanem. Dejan zna koje su moje ambicije, kao i to da sam već imao određene ponude, ali sam ostao u Zvezdi. Iz Hamarbija me, međutim, niko nije kontaktirao", rekao je "švedski Miloje" i dodao da će ostati sa Stankovićem i sa njim preći u budućnosti na novi zadatak ili će se vratiti u Skandinaviju.

Milojević je inače jedan od najbližih saradnika Dejana Stankovića, naravno pored Nebojše Miloševića i Nenada Milijaša.

(MONDO)