BUM!

Stigla ponuda - 116.000.000 evra za najboljeg Engleza: Mančester siti obara rekord, a Totenhem ni da čuje!

Autor Bojan Jakovljević

Najbolji strijelac Premijer lige želi da ode, ali ga Totenhem ne pušta.

Hari Kejn i Džejdon Sančo
Izvor: Profimedia

Engleski napadač Hari Kejn obavijestio je Totenhem da želi da napusti klub ovog ljeta poslije još jedne prosječne sezone u kojoj nisu osvojili nijedan trofej, a dogodine će igrati tek u Konferencijskoj ligi pošto su bili sedmi u Premijer ligi.

Jedan od najboljih napadača na svijetu želi novi izazov u karijeri, a na adresu Totenhema stigla je i prva ponuda za njegove usluge.

Mančester siti ponudio je 116.000.000 evra za Harija Kejna kako bi "opipali" puls Totenhema, međutim to je odmah odbijeno pošto prvi čovjek kluba Danijel Levi uopšte ne planira da proda svog superstara.

Nije pomoglo ni to što je Mančester siti spreman da uz pomenuti novac pošalje i jednog fudbalera u Totenhem, pa u ovom trenutku djeluje da nema novca za koji bi ga Spursi prodali.

Hari Kejn se nije oglašavao po ovom pitanju pošto je potpuno fokusiran na Evropsko prvenstvo, ali nema sumnje da će po povratku sa turnira ponovo sjesti za sto sa rukovodstvom Totenhema koje želi da ga zadrži protiv njegove volje.

Najbolji strijelac Premijer lige za prošlu sezonu, sa 23 gola, ponikao je u Totenhemu i njihov dres nosi od 2009. godine i do sada nije osvojio nijedan trofej.