Fudbal

Problem za Borac, povrijedio se i drugi golman! Debitant Ćetković će morati među stative!

Autor Goran Arbutina

Nikola Lakić doživio je povredu zbog koje će vjerovatno propustiti revanš protiv Kluža, potvrđeno je MONDU.

Izvor: MONDO

Fudbaleri Borca u utorak dočekuju Kluž u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener Banjalučana nalazi se u nezavidnom položaju zbog povreda nekolicine igrača.

Dobra vijest u prvom meču u Rumuniji bila je povratak oporavljenog Marka Jovanovića, koji će u utorak početi od prvog minuta, ali Maksimović i dalje ne može da računa na nekoliko igrača.

 Osim Jove Lukića, koji se još oporavlja od operacije ramena, neće biti ni štopera Dejana Uzelca, koji ima problema sa petom, međutim, najveći problem je među stativama.

Prvi golman Bojan Pavlović još se nije oporavio od povrede zbog koje je propustio sam finiš protekle sezone, te prvi meč protiv Kluža, a sada se povrijedio i drugi golman.

Nikola Lakić doživio je povredu zbog koje će najvjerovatnije morati da propusti revanš sa rumunskim šampionom.

"Lakić je doživio povredu leđa prije dva dana i čekamo današnji trening da vidimo šta će biti s njim, ali male su šanse da će braniti", potvrdio je za MONDO trener Borca Marko Maksimović.

Ukoliko Lakić ne bude mogao da brani, mjesto među stativama će zauzeti mladi Nikola Ćetković, koji je ovog ljeta stigao u Borac, pa će svoj debi imati na utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

U tom slučaju na klupi će kao rezervni golman biti nedovoljno oporavljeni Pavlović, pa se u Borcu nadaju da neće biti potrebe da ulazi u igru.