Šta smo to gledali?

Jović i Real napadali ekipu bez golmana - i nisu dali gol Najluđi meč nove sezone i kiks Madriđana - burnih 3:3!

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatan susret već u drugom kolu Primere, jedan od kandidata za meč sezone!

Izvor: Profimedia

Fudbaleri Levantea i Real Madrid odigrali su spektakularan meč u drugom kolu Primere. Nevjerovatnu utakmicu pamtiće navijači oba tima, a sve ono što se desilo teško je ''spakovati'' u jedan pasus.

Nevjerovatnih 3:3 na meču u kom je Luka Jović odigrao posljednjih desetak minuta i nadoknadu.

Madriđani su stigli do prednosti, zatim dva puta gubili, a na kraju osvojili samo bod u meču koji je na golu Levantea završio štoper Ruben Vezo!

Levante - Real Madrid 3:3 (0:1)

Defanzivac je morao da se nađe u novoj ulozi nakon što je čuvar mreže domaćeg tima Aitor Fernandez dobio direktan crveni karton u samom finišu susreta. On je rukom prekinuo kontru u kojoj je Vinisijus Žunior morao da postigne svoj treći gol na meču, ali cijena koju je platio nije bila tako visoka.

Ruben Vezo za gotovo devet minuta na golu nije imao nijednu intervenciju i uspio je da sačuva svoj gol! Postao je Vezo heroj tima koji je tokom svih 90 minuta odigrao herojski.

Srpski napadač učestvovao je u stihijskim napadima svog kluba u samom finišu susreta. Bio je u jednoj opasnoj situaciji kada je mogao da iznudi kazneni udarac, a nekoliko njegovih pokušaja blokirali su požretvovani defanzivci Levantea. Znali su u tim momentima da moraju da izblokiraju svaki šut jer njihov golman, vjerovatno, po prvi put u životu obavlja taj posao.

I kada je Garet Bejl već u 5. minutu doveo Madriđane u prednost, Levante se nije predao. Igrali su dobar fudbal, za šta su nagrađeni golovima Rogera i Kampanje u roku od samo šest minuta, a kasnije i Robera. Bio je to ogroman šok za Karla Anćelotija i njegov tim, koji se dva puta vraćao u utakmicu preko Brazilca Vinisijusa Žuniora.

Mladi fudbaler je sa dva sjajna pogotka uspio da donese izjednačenja Realu u 73. i 85. minutu, ali tim iz Madrida nije mogao do cijelog plijena.