3 OD 3

Nije loš ovaj Totenhem? Na pauzu s prvog mjesta: Dva mjeseca tražili trenera, Kejn štrajkovao i opet su odlični!

Autor Bojan Jakovljević

Iznenađenje za sve? Totenhem je sjajno otvorio sezonu...

Izvor: Profimedia

Bizarno ljeto je iza Totenhema, skoro dva mjeseca tražili su novog trenera, brinuli o tome da li će ih "izdati" Hari Kejn, ali zapravo su na savršen način počeli novu sezonu...

Totenhem će na prvu pauzu otići kao lider Premijer lige pošto su i u trećoj utakmici ostvarili pobjedu. Nuno Espirito Santo je "namjestio" odbranu, njegova ekipa je iskoristila svoje šanse, pa je 1:0 bilo dovoljno za trijumfe nad Sitijem, Vulverhemptonom i ovog vikenda Votfordom.

Jedini gol ove nedjelje postigao je Hjung-Min Son iz slobodnog udarca u 42. minutu, ali uz dosta sreće - pošto je utisak da uopšte nije planirao da šutira.

Pokušaj iskosa sa lijeve strane je zapravo bio centaršut, međutim niko nije zahvatio loptu i tako je poslije odskoka prevarila austrijskog reprezentativnog golmana Bahmana, da bi se do kraja susreta ispostavilo da je to i jedini gol, iako su Spursi mogli i do ubjedljivijeg trijumfa.

Uz ove tri pobjede, Totenhem je obezbijedio i grupnu fazu Konferencijske lige, tako da Nuno Espirito Santo može da bude i te kako zadovoljan posebno ako se uzme u obzir kakve je sve probleme imao.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt