NEVEROVATNO!

Barsa je u totalnom haosu - Zbog ovoga je isključen Kuman: Buskets napravio potez kakav nikad nije viđen! (FOTO)

Autor Goran Arbutina

Jedan od najiskusnijih odlučio da na neobičan način prekine napad rivala.

Izvor: Twitter/Printescreen/@iiFC19_

Fudbaleri Barselone još jednom nisu uspjeli da pobijede, kasno sinoć remizirali su protiv Kadiza, ali imaće po čemu da pamte ovaj meč. U posljednjim sekundama susreta isključen je njihov trener Ronald Kuman, a povod je bila njegova reakcija na jednu sudijsku odluku.

Arbitar meča dodijelio je žuti karton Serhiju Busketsu, koji je napravio potez kakav se rijetko viđa, a Holanđanin je oštro prigovarao. Na terenu su u tom trenutku bile dvije lopte, a on je onu kojom se nije igralo ispucao pravo u noge Kadizovog fudbalera koji je bio u napadu. 

Šokirani igrač nastavio je da dribla, ali sudija nije mogao da pređe preko toga. Meč je prekinut, Buskets je zaradio žuti karon, a Kadiz dobio indirektan udarac.

Pogledajte ovaj detalj:

Pitanje je šta bi se desilo da jedan od najiskusnijih igrača Barselone nije ovako reagovao. Bio je ovo opasan napad Kadiza, koje je mogao čak i da postigne gol za pobjedu i potpuni šok na ''Nou Kampu''.

Ni ovako nije sjajno pošto Barselona ima samo devet osvojenih bodova iz pet utakmica, kao i tri remija u posljednja četiri kola španskog prvenstva.