Džentlmen!

Umjesto provokacije Barse, Anćeloti ispao najveći gospodin: Italijanski šmeker zapušio usta španskim novinarima!

Autor Dušan Ninković

Trener Real Madrida nije nasjeo na škakljivo pitanje koje mu je postavljeno, već je izbjegao da se naslaćuje problemima Barselone.

Izvor: Profimedia

Barselona je otpustila Ronalda Kumana i dovela legendarnog Ćavija, ali on još nije debitovao na klupi. U međuvremenu, odlazak Holanđanina sa klupe nije donio pomak, pošto je ekipa prokockala tri gola prednosti i remizirala protiv Selte iz Viga.

Taj rezultat, uz pobjedu Reala nad Rajo Valjekanom, natjerao je španske novinare da Karla Anćelotija ispitaju o situaciji u katalonskom klubu. Ali, nisu saznali ništa!

"Neću se upuštati u vašu priču o Barseloni. Ja to ne želim da radim jer izuzetno poštujem taj klub", rekao je Anćeloti i pokazao novinarima kako treba da se ponaša trener velikog kluba.

Iskusni italijanski stručnjak ovog ljeta se vratio u španski fudbal, pošto je ponovo preuzeo Real Madrid. Već je radio u najvećem španskom timu, a njegov povratak poklopio se sa neviđenom krizom u redovima najvećeg rivala.

Barselona trenutno nije kandidat za titulu u Primeri, ali je poštovanje Anćelotija ostalo. Karlo zna da je i najveći rival veliki klub.

(MONDO)