POVRATAK

Prije dva mjeseca iznesen na nosilima, a vraća se u Ligi šampiona: PSŽ sprema iznenađenje - na terenu protiv Reala?

Autor Nebojša Šatara

Nejmar bi mogao da bude na terenu za meč Lige šampiona protiv Reala.

Izvor: Profimedia

Poslednji meč za Pari Sen Žermen Nejmar je odigrao krajem decembra. Tada je na nosilima iznesen sa terena na utakmici protiv Sent Etjena.

Nekoliko dana poslije tog meča su se Parižani oglasili, potvrdili da postoji oštećenje ligamenata na zglobu lijeve noge i da će oporavak trajati oko dva mjeseca. Sada stižu dobre vijesti - mogao bi da zaigra protiv madridskog Reala.

Prvi meč nokaut faze Lige šampiona francuski tim igra pred svojim navijačima 15. februara i Brazilac želi tada da se nađe na terenu. Šanse nisu velike, ali postoje.

"Nejmar radi sve kako bi se oporavio za taj meč. U klubu su optimistični. Radi individualno sa kondicionim trenerom i prati instrukcije ljekara", navodi španska "Marka".

Ipak, ono što može da bude problematično jeste vrijeme. Tačnije, to što je utakmica vrlo brzo, pa su male šanse da će Maurisio Poketino i stručni štab rizikovati toliko.

Revanš je na programu 9. marta u Madridu i znatno je veća vjerovatnoća da će Nejmar tada biti na terenu. Sve bi ubrzo trebalo da bude poznato.

(MONDO)

Tagovi