Fudbal

"Evrovizija" u bazi Borca u Antaliji: Novajlije na sceni, ko najbolje pjeva? (VIDEO)

Autor Goran Arbutina

Zanimljive nastupe, ali i izbor pjesama imali su novajlije u ekipi Borca na svojevrsnoj "inicijaciji".

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Opuštena atmosfera vlada tokom čitavog dana u nedjelju na pripremama Borca u turskoj Antaliji.

Fudbaleri su nakon subotnjeg remija sa Arsenalom iz Tule, ali i deset dana napornog rada u Turskoj (konačno) dobili slobodan dan koji su maksimalno iskoristili.

 Prije svega za odmor i odlazak do centra grada, ali bilo je i prilično veselo, jer su tri člana Borčeve ekspedicijie danas proslavili svoje rođendane.

Međutim, pjesma koju su otpjevali igrači golmanu Nikoli Ćetkoviću, portparolki Jeleni Tučić i ekonomu Milovanu Maksiću nije jedina koja se čula u hotelu Miracle u Antaliji.

Naprotiv! Kao što je običaj, došao je trenutak za "inicijaciju" najnovijih članova ekipe, pa su se oni predstavili pjevajući pjesme.

Zanimljiv izbor pjesama imali su fudbaleri Borca, a "led je probio" Luka Cucin koji je pjevao pjesmu Zoke Bosanca "Gdje si Ružo..."

Mladi Vasilije Jotić odlučio se Ipčeta Ehmedovskog i njegovu pjesmu „Da ti gužvam postelju“.


Na Borčevoj "Evroviziji" vidjeli smo i čuli i jedan duet – Obren Cvijanović i Ljubiša Reljić otpjevali su zajedno hit Nedeljka Bajića Baje "Koktel ljubavi“.

Nakon njih na "stejdžu" se našao mladi štoper Luka Drča koji je sigrače zabavio pjesmom „Moj živote da l' si živ“ od Indire Radić.

Ferhad Ajaz se "izvukao" nepoznavanjem srpskog jezika, a posljednji je izašao veznjak Goran Brkić.

Njegov nastup je iznenadio sve i definitivno je van konkurencije, a zašto je tako moći ćete da pročitate u priči na MONDU u ponedjeljak.

Ko najbolje pjeva po vašem mišljenju? Pišite nam u komentarima!